Ulaş Belediyesi'nden 340 Bin Tl'lik Yatırım
reklam
24 Ekim 2012
Ulaş Belediyesi'nden 340 Bin Tl'lik Yatırım

Ulaş Belediyesi'nden 340 Bin Tl'lik Yatırım

Ulaş Belediyesi’nin 8 aylık çalışmaları sonucunda hayata geçen Kent Güvenlik Sistemi, hizmet vermeye başladı. Ekim ayı başında test yayınına başlayan ve toplam 340 bin TL’ye mâl olan sistem sayesinde belde, 7 gün 24 saat kontrol altında tutuluyor.

Ekim ayı başında test yayınına başlayan ve toplam 340 bin TL’ye mâl olan Ulaş Beldesi Kent Güvenlik Sistemi, hizmet vermeye başladı. 8 aylık bir çalışmanın ürünü olarak hayata geçirilen sistem sayesinde beldenin stratejik öneme sahip bölgeleri, 7 gün 24 saat kontrol altında tutuluyor.

Hayata geçirilen sistem hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray; “8 aylık bir çalışma sonucunda hayata geçirdiğimiz Ulaş Beldesi Kent Güvenlik Sistemi, toplam 340 bin TL’ye mâl oldu. Sistem dâhilinde; 2 megapixel çözünürlüklü 5 adet speed dome kamera, 3 megapixel çözünürlüklü 12 adet sabit kamera ve 6 adet plaka okuma bulunmakta. Yüksek çözünürlükteki bu kameralar; belde giriş-çıkışları, belde merkezi, E-5 Karayolu kavşağı, Çamlık Bölgesi, okul önleri, itfaiye garajı, su deposu, parklar ve ana arterler gibi stratejik öneme sahip noktaları görecek şekilde konumlandırıldılar. Ekim ayı başında test yayınına başlayan sistemimiz, geçtiğimiz pazartesi gününden beri de tam randımanlı olarak hizmet vermeye başladı” dedi.

Yaptığı açıklamalara devam eden Başkan Demiray; “Sistemi kurmaktaki amacımız; güvenlik zaafiyetinin yaşanabileceği noktaların minimuma indirilmesini ve bu sayede belde halkımızın daha güvenli bir yaşam alanına kavuşmalarını sağlamaktı. Bu hususta da oldukça başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Sistemin ana kontrol paneli, Ulaş Belediyesi’nde yapılandırıldı. Ayrıca Ulaş Jandarma Karakol Komutanlığı’nda da bir izleme istasyonu var. Belediyedeki sistem ile Jandarma Karakol Komutanlığı’ndaki izleme istasyonu, entegre olarak çalışıyor. İlerleyen günlerde düzenleyeceğimiz ufak bir törenle sistemimizi, güvenlik birimlerine teslim edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz her çalışma, daha güzel ve daha güvenli bir yaşam için… Yöre halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
2945 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu