Doğa'da, Cumhuriyet Coşkusu
reklam
02 Kasım 2012
Doğa'da, Cumhuriyet Coşkusu

Doğa'da, Cumhuriyet Coşkusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Milleti’nin mücadeleci ruhu ve tam bağımsızlığa olan inancıyla kazanılan Kurtuluş Savaşı akabinde tarih sahnesinde yerini alan Türkiye Cumhuriyeti’nin 89’uncu kuruluş yıldönümü, okullarda da törenlerle kutlandı

Hazırladıkları programla içlerinde yaşattıkları coşkuyu arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaşan Çorlu Doğa Koleji öğrencileri, geleceğin aydınlık nesilleri olarak Cumhuriyet’i sahiplendi. Geleceğe umutla bakan öğrencilerin Cumhuriyet’i daha da güçlendirerek sonraki yüzyıllara taşıma azmi, eğitimciler tarafından büyük takdir topladı.

Uzun bir bayram tatilinin ardından okullarına dönen ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okul Programı’nı sunmak üzere sahne alan Çorlu Doğa Koleji öğrencileri, okullarında sahneledikleri gösterilerle salonu dolduran arkadaşlarına ve öğretmenlerine duygulu dakikalar yaşattılar. Şarkılar, özlü sözler ve danslarla Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını göstermeye çalışan öğrenciler, millet egemenliğine dayalı bir sistemde özgürce yaşabilmemiz için gösterdikleri fedakârlıklar ve kahramanlıklar için başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize şükranlarını ve sevgilerini yolladılar.

Editör : Tuğberk Erdem
2418 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu