Sultanköy İlköğretim Okulu'nda Öğretmenler Günü
reklam
04 Aralık 2012
Sultanköy İlköğretim Okulu'nda Öğretmenler Günü

Sultanköy İlköğretim Okulu'nda Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Sultanköy’de de tören ve etkinliklerle kutlandı. Okul Aile Birliği tarafından Sultanköy İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa, Belediye Başkanı Ersin Çolpan da katılım gösterdi.

Öğretmenler Günü’nün Cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle, 23 Kasım Cuma günü sabahı Sultanköy İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene katılan Belediye Başkanı Ersin Çolpan, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü ayrı ayrı kutlayarak hediyelerini verdi. Öğretmenlerle samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Çolpan, öğretmenlerin nerede ikamet ettiklerini ve nitelikli toplu konutlardan daire alıp almadıklarını sordu. Artık Sultanköy’de konut sıkıntısının kalmadığını sözlerine ekleyen Başkan Çolpan, konutların bir sene sonra teslim edileceğini de sözlerine ekledi. Sultanköy Spor Lokali’nin tamamlandığını ve lokalin üst katına bir fitness grubu konulacağını söyleyen Başkan Çolpan, öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu. En çok hangi aletlerin olmasını istediklerini soran Başkan Çolpan; “Benim için, öğretmenlerimizin fikirleri çok önemli” diyerek, “Fikirleri olanlar şu anda açıklayabilir ya da daha sonra yazılı olarak belediyeye de ulaştırabilirler” dedi.

Sultanköy Beldesi ve halkı için neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Çolpan; “Siz sevgili öğretmenlerimiz, ülkemizin refah, huzur ve barış dolu günlere yürümesinde en büyük etkensiniz. Bu yüzden sizlere çok zor bir görev düşmektedir. Çocuklarımızı iyiye, güzele, aydınlığa ve bilgiye götüren sizler, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasında, iyi yetişmiş, donanımlı bir neslin oluşmasında da önemli bir rol üstlenmektesiniz. Sizler, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren, verdikleri eğitim ile topluma şekil veren, kutsal bir görevin fedakâr temsilcilerisiniz” dedi.

Sultanköy İlköğretim Okulu Müdürü Şener Özben, bu önemli günde Belediye Başkanı Ersin Çolpan’ın kendilerini okulda ziyaret etmelerini büyük bir onur ve gururla karşıladıklarını, ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını ifade etti. Kendisi ve tüm öğretmen arkadaşları adına kısa bir konuşma yapan Sultanköy İlköğretim Okulu Müdürü Şener Özben; “Öğretmen arkadaşlarım ve kendi adıma, Belediye Başkanımız Ersin Çolpan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmadılar. Bu mesleği yapmaktan büyük onur ve gurur duyduğum gibi, Sultanköylü olmaktan da çok büyük onur ve gurur duyuyorum. İyi ki öğretmenim, iyi ki Sultanköylü’yüm” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2959 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu