Hentbolcularımız, Türkiye Şampiyonu Oldular
reklam
27 Nisan 2013
Hentbolcularımız, Türkiye Şampiyonu Oldular

Hentbolcularımız, Türkiye Şampiyonu Oldular

9-14 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda birinci olan Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü (ÇİETSK) Hentbol Takımı’nın yöneticileri ve oyuncuları, Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti.

11 ilden gelen takımların mücadele ettiği şampiyonada, bütün rakiplerini yenen ÇİETSK Hentbol Takımı, final karşılaşmasında 50 yıllık geçmişe sahip köklü bir spor kulübü olan İstanbul Sessizler Spor Kulübü’nü mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu. 2012 yılında basketbol branşında da Türkiye Şampiyonu olan ÇİETSK, bu başarısıyla hentbol alanında da Çorlu’nun adını Türkiye’de duyurdu.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile makamında bir araya gelen başarılı hentbolcular ve kulüp yönetimi, şampiyonluğa giden süreçte yaptıkları çalışmaları anlattılar. Büyük bir özveriyle önemli bir başarıya imza attıklarını belirten ÇİETSK Başkanı Kaan Özcan, şu anda Türkiye İşitme Engelliler Ligi’nde namaglup lider konumunda olan basketbol takımının, 19-26 Mayıs 2013 tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilecek Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonası’na birincilik hedefiyle katılacaklarını söyledi.

ÇİETSK yöneticileri ve hentbol takımı oyuncuların tebrik eden Başkan Baysan, spora destek projesi kapsamında kulübe yardımlarının devam edeceğini ifade etti. Hentbolcuların istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Baysan, ÇİETSK Basketbol Takımı’na da katılacakları Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Editör : Tuğberk Erdem
2219 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu