Saray Belediyesi'nden İlkbahar Atağı
reklam
27 Nisan 2013
Saray Belediyesi'nden İlkbahar Atağı

Saray Belediyesi'nden İlkbahar Atağı

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, Saray Belediyesi hizmet atağına kalktı. Şehrin değişik bölgelerinde yapılan çalışmalar birbirini takip ederken, gerek üst geçide konan led ekran, gerekse yenilenen yolcu durakları vatandaşlardan tam not aldı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başlamasıyla birlikte, Saray Belediyesi hizmet atağına kalktı. Şehrin değişik lokasyonlarında gerçekleştirilen çalışmalar göz doldururken, gerek Zeki Algur Üstgeçidi’ne konan led ekran, gerekse yenilenen yolcu bekleme durakları vatandaşlardan tam not aldı.

Zeki Algur Üstgeçidi’ne led ekran

Saray Belediyesi, ilçenin girişinde bulunan Zeki Algur Üstgeçidi’ne astığı led pano ile vatandaşı daha iyi bilgilendirmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde konumlandırılan led panoya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban; “Led Pano’nun; Saray’a giriş tarafında “Hoş Geldiniz”, çıkış tarafında ise “Güle Güle” ibareleri bulunuyor. Ayrıca araç sürücülerimiz için de “Emniyet Kemerinizi Takınız” şeklinde bir uyarı yazısı yer alıyor” dedi. Led panoda; tarih, saat ve hava sıcaklığı gibi parametrelerin de belirtildiğini söyleyen Başkan Nazmi Çoban; “Saray Belediyesi olarak vatandaşlarımızın; kandil, dini bayram, milli bayram ve özel günlerini de, led pano aracılığıyla kutlayabileceğiz. Ayrıca belediyemize ait duyurular da led panoda yayınlanacak” diye konuştu.

Yolcu bekleme durakları yenileniyor

İlçenin belirli noktalarında bulunan ve aşındırıcı dış etkiler nedeniyle zamanla korozyon oluşarak kullanılamaz hale gelen yolcu bekleme durakları da yenileri ile değiştiriliyor. Paslanmaz çelik ve şeffaf malzemeden imal edilen yeni duraklar, gerek görsel açıdan gerekse kullanım açısından Saray halkından tam not aldı.

İlçenin Temizliği Yapılıyor…

İlçe genelinde bulunan cadde, sokak, park ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlardaki temizleme çalışmaları, aralıksız olarak devam ediyor. Bahar mevsiminin gelmesi nedeniyle çoğalan ot ve yabani bitkilerin arındırılması amacıyla temizlik çalışmaları yürütülürken, Belediye’nin ilgili birimlerince sokak sokak, cadde cadde çöp toplama işlemi de gerçekleştiriliyor. Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklamada bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban; “İlçemizin temizliğine gereken önemi vereceğiz ve Saray’a yakışan görünümü, ilçe halkımız ile birlikte koruyacağız” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2499 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu