Başkan Baysan, Basketbol Maçında Ter Döktü
reklam
27 Nisan 2013
Başkan Baysan, Basketbol Maçında Ter Döktü

Başkan Baysan, Basketbol Maçında Ter Döktü

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin sosyal ve sportif etkinlikler kapsamında düzenlediği basketbol karşılaşmalarının bu haftaki konukları, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt oldu.

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından her hafta düzenli olarak organize edilen ve dernek üyesi gazetecilerin, iş yoğunluğu ile iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşmaları maksadıyla tertiplenen basketbol karşılaşmalarının bu haftaki konukları, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt oldu. Belediye Başkanı Baysan ve Başkan Yardımcısı Sarıkurt, gazetecilerle birlikte parke salona çıkarak ter döktü.

Sporun doğasına uygun bir centilmenlik havası içerisinde gerçekleşen basketbol müsabakası, büyük bir çekişmeye sahne oldu. Oyun kurucu pozisyonunda oynayan Başkan Baysan maç boyunca oldukça fazla efor sarf ederken, Başkan Yardımcısı Sarıkurt ise yaptığı isabetli atışlarla göz doldurdu. Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ve Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın her iki devre, iki ayrı takımın formasını giydiği maç sonucunda kazanan dostluk oldu.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen basketbol karşılaşmalarına, Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerinden gelen yoğun istek doğrultusunda bu yıl da başladıklarını belirten Dernek Başkanı Zaim Erken; “Çorlu Gazeteciler Derneği olarak üyelerimizle, çeşitli organizasyonları ve faaliyetleri hayata geçirmek üzere sık sık bir araya gelerek, istişarelerde bulunuyoruz. Bu buluşmalarda ortaya konan isteklerden biri olarak hayata geçirilen ve her hafta düzenli olarak yapılan basketbol karşılaşmamıza katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt’a teşekkürlerimizi sunarız. Sosyal ve sportif etkinlikler kapsamında gerçekleştireceğimiz organizasyonlarımıza, çeşitli projelerle devam edeceğiz” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2349 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu