Çorlu Şehir Stadı'ndaki İlk Maçı Şöhretler Yaptı
reklam
27 Nisan 2013
Çorlu Şehir Stadı'ndaki İlk Maçı Şöhretler Yaptı

Çorlu Şehir Stadı'ndaki İlk Maçı Şöhretler Yaptı

Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan ve Belediye’nin Tekirdağ Yolu üzerindeki hizmet binasının arka tarafında bulunan Çorlu Belediyesi Şehir Stadı, kapılarını şöhretler maçıyla açtı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından kazanan dostluk oldu.

Çorlu Spor ve Trakya’daki spor kulüplerinin eski oyuncuları ile Galatasaray’da oynamış eski sporculardan oluşan futbolcuların arasında yapılan dostluk maçı, Tekirdağ yolu üzerinde bulunan şehir stadında gerçekleştirildi. Galatasaray takımı eski şöhretler karmasında Metin Yıldız (Büyük Metin), Savaş Demiral (Büyük Savaş), İsmail Demiriz gibi milli oyuncular top oynadı. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda kazanan taraf dostluk oldu.

Çorlu Şöhretler-Galatasaray Şöhretler takımlarının maçını; Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, Belediye Meclis Üyeleri, basın mensupları ile çok sayıda taraftar izledi.

Maçın ardından her iki takımın futbolcuları Esetçe Kır Lokantası’nda verilen yemekte bir araya geldiler. Türk futboluna hizmet etmiş emektar futbolculara, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci, Kemaleddin Avcı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı münasebetiyle Çorlu’da bulunan Bulgaristan Topolovgrad Belediye Başkanı Bojin Bojinov tarafından günün anısına şilt takdim edildi. Çorlu Belediye yönetimini Şehir Stadı’nın yapımından dolayı tebrik eden emektar futbolcular, uzun yıllar sonra bir araya gelebilmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

20 bin 190 metrekare alan üzerinde kurulu olan Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda, 7 bin 810 metrekare suni çim kaplamalı futbol sahası bulunuyor. Ayrıca aydınlatma sistemine sahip olan saha, gece maçı oynamaya elverişli bir yapıya sahip. UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen ve 2 bin 256 kişilik oturma kapasitesine sahip statta, 609 metrekare kapalı alana sahip 2 katlı sosyal tesis de bulunuyor.

Editör : Tuğberk Erdem
2417 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu