Çorlu Gazeteciler Derneği Turnuvaya Hazırlanıyor
reklam
30 Mayıs 2013
Çorlu Gazeteciler Derneği Turnuvaya Hazırlanıyor

Çorlu Gazeteciler Derneği Turnuvaya Hazırlanıyor

Çorlu Gazeteciler Derneği Futbol Takımı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasına hazırlanıyor. Antrenmanlara başlayan basın mensupları, turnuvanın en iyi takımı olmak için ter döküyorlar.

Çorlu TSO tarafından düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvası için hazırlıklara başlayan Çorlu Gazeteciler Derneği Futbol Takımı, yaptığı antrenmanla top başı yaptı. Düzenlenen futbol turnuvasında en iyi takımlardan birisi olmak için ter dökmeye başlayan gazeteciler, gündüz kamuoyuna haber yetiştirmek, mesai sonrasında ise turnuvanın en iyi takımı olmak için mücadele veriyorlar. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk havasında geçen antrenmanlar renkli görüntülere sahne oluyor.

“Turnuvanın en iyi takımı olmak için hazırlıklara başladık”

Çorlu Gazeteciler Derneği Futbol Takımı Başkanı Levent Silistre; “Turnuvanın en iyi takımı olmak için hazırlıklara başladık. Turnuva başlangıcına kadar, her gün antrenmanlarımız devam edecek. Yoğun tempomuza rağmen gazeteci arkadaşlarımız, akşamları da bir araya gelerek turnuva için ter döküyorlar. Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri olarak, derneğimizi en iyi şekilde temsil ederek güzel bir başarı elde etmeyi amaçlıyoruz. Rakip takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

“Kalemiz gollere kapalı”

Düzenlenen turnuvada kalesinin gollere kapalı olduğunu belirten Çorlu Gazeteciler Derneği Futbol Takımı’nın file bekçisi Serdar Şahin ise; “Çorlu Gazeteciler Derneği Futbol Takımı olarak güzel bir başarı elde etmek istiyoruz. Kalemiz gollere kapalı, başarılı sonuçlar elde etmek için, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

“Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz”

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan takımın savunma oyuncularından Tuğberk Erdem ise; “Centilmenliği elden bırakmadan, rakiplerimize savunma gücümüzü göstereceğiz. Kalemizin tehlikelerle karşılaşmaması için mücadele vereceğiz. Rakiplerimizin gücünün farkındayız ve bunun için en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kurumlar arasında en iyi takım olup kupayı kazanmak istiyoruz. Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

“Orta saha bize emanet”

Orta sahanın kendilerinden sorumlu olduğunu belirten Ozan Turan ve Tarık Yıs; “Güzel bir atmosferde antrenman gerçekleştiriyoruz. Takım olarak, turnuvaya en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarımıza başladık. Takımımızın orta sahası bize emanet… Gol yollarında etkili olup rakiplerimizi zorlayacağız. Çorlu Gazeteciler Derneği Futbol Takımı olarak rakiplerimizin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz ve galibiyete olan inancımız tam” şeklinde konuştu.

“Bol gollü karşılaşmalar için biz hazırız”

Takımın ileri uç oyuncuları Faruk Yıs ve Coşkun Bozyel de; “Rakiplerimizin kalelerini golle buluşturmak için hazırlıklara başladık. Rakiplerimizi, mücadele gücümüzle zorlayacağız. Bol gollü karşılaşmalar için biz hazırız. Takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz ve başarılar elde edeceğimize inancımız tam. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak, turnuvanın en başarılı ve en golcü takımı olmak için ter dökeceğiz” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
2173 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu