Türk Telekom, Sunduğu Hizmetleri Tanıttı
reklam
30 Mayıs 2013
Türk Telekom, Sunduğu Hizmetleri Tanıttı

Türk Telekom, Sunduğu Hizmetleri Tanıttı

Türk Telekom’un Tekirdağ’da düzenlediği “Kurumsal Müşteri Günleri” etkinliğinde; kamu kurumlarında çalışanlara ve vatandaşlara hayatı kolaylaştıran çözümler tanıtıldı. KOBİ’lere ise Türk Telekom’un hizmetleri ile kampanyaları hakkında bilgi verildi.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un düzenlediği “Kurumsal Müşteri Günleri” etkinliği, Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışı vizyonuyla düzenlenen etkinlikte, Türk Telekom’un kamu kurumları ve KOBİ’ler için önemli fırsatlar içeren ve hayatı kolaylaştıran hizmetleri tanıtıldı.

Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanlığı tarafından organize edilen “Kurumsal Müşteri Günleri” Tekirdağ etkinliğine; Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, SGK İl Müdürü Mahmut Kotan, Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan, Tekirdağ PTT Başmüdürü M. Tayyip Kırşan, Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Yenice Belediye Başkanı Mızrap Topaloğlu, TREDAŞ İl Müdürü Turan Avcı, kamu bankaları müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yetkilileri ve Avrupa Serbest Bölge, Çerkezköy OSB, Çorlu Deri OSB ve bölgede bulunan 7 Islah OSB’de işletmesi bulunan firmalar katıldı.

“37 bin okulu internete bağlıyoruz”

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş, başta e-devlet projeleri olmak üzere alanında örnek, markalaşmış, hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını Türk Telekom’un sağladığını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirterek; “Eğitim sektöründe, Türk Telekom Grubu olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 37 bin okulu internete bağlıyoruz. Aynı zamanda Fatih Projesi’nin ilk fazında 2.236 okulun intranet bağlantısının kurulumlarını sürdürüyoruz. Sağlık sektöründe yine kurumların ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor; hastanelerin yüksek hızlı internet erişimlerini gerçekleştiriyor ve Sağlık Bakanlığı’na ait donanımları Türk Telekom veri merkezlerinde barındırıyoruz. Belediyeler ve iştirak şirketlerinin tüm iletişim ihtiyaçları büyük oranda Türk Telekom tarafından sağlanıyor. Ulaşım sektöründe ise Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne ait tüm radar ve havaalanlarının, Karayolları Genel Müdürlüğü, TCDD ve Kara Ulaştırması Birimi’nin, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü (eski adıyla Denizcilik Müsteşarlığı) ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün iletişim altyapıları Türk Telekom tarafından destekleniyor” dedi.

“Uçtan uca çözümler sunmaya devam edecek”

Türk Telekom Kamu Müşteri Yöneticisi Yasin Yarbay da açılış konuşmasının ardından, finans sektöründe kamu bankalarının telekomünikasyon altyapısını da Türk Telekom’un sağladığını belirterek, şöyle konuştu:

“Örneğin T.C. Ziraat Bankası’nın bin 500’den fazla şubesine fiber altyapı tesis edilerek, ülke genelindeki tüm şubelerini VPN altyapısı ile birbirine bağladık. Borsa İstanbul da veri merkezi konusunda Türk Telekom’dan hizmet alıyor. Güvenlik sektöründe ise Jandarma Genel Komutanlığı’nın binden fazla birimini VPN altyapısı ile tek çatı altında topladık. Emniyet Genel Müdürlüğü ile yürüttüğümüz Metropol Projesi ile kurumun 160 biriminde, noktadan noktaya metro ethernet erişim olanağı sağladık. Adalet Bakanlığı’nın SEGBİS Projesi ile Türk Telekom, TTVPN erişimiyle artık duruşmaların video kayıtlarının tutulabilmesine, ifadelerin video konferans ortamı ile uzaktan da alınabilmesine olanak tanıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Telekom, gelişmiş teknolojisiyle Türkiye’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bilgi ve iletişim alanındaki ihtiyaçlarını belirleyerek, grup şirketleri ile birlikte uçtan uca çözümler sunmaya ve müşterilerine değer yaratmaya devam edecek.”

Dünyayı 4 kez çevreleyecek uzunlukta fiber altyapı

Türk Telekom Bölge Kurumsal Müşteri Müdürü Murat Uray ise yaptığı açıklamada, 3D stratejisi ile büyüyen Türk Telekom’un, değer odaklı müşteri hizmetleri, dijital yaşam dönüşümü, dünyaya açılım ve bölgesel büyüme hedefleri ile ilerlediğini belirtti. Türkiye’nin 81 ilinde KOBİ’lere, esnafa, sanayiciye, ses, internet, data ve geniş bant, mobil ve yönetilebilir servislerle, hayatı kolaylaştıran teknolojilerle iletişim alanında hız ve verim katma hedefinin Türk Telekom’un öncelikleri arasında yer aldığını söyleyen Uray; “Günümüzde ticaretin, pazarlama ve reklam faaliyetlerinin internet ortamına taşınması nedeniyle, kesintisiz, hızlı ve kaliteli hizmeti fiber altyapılar üzerinden yeni teknolojilerle sunabilmek, sanayicilerin ve işletmelerin zorlu pazar koşullarında daha güçlü hale gelmelerine olanak tanıyor. 140’ı aşkın OSB yönetimi ile işbirliği anlaşması olan Türk Telekom, bu kapsamda ticari alanlarda ve organize sanayi bölgelerinde teknoloji işbirliklerini geliştirmeye devam ediyor. Dünyayı 4 kez çevreleyecek uzunluktaki (2013 yılı birinci çeyreği itibarıyla yaklaşık 170 bin km) fiber altyapısı ile işletmelerin ve sanayicilerin sektörel rekabet güçlerini daha da artırmalarında önemli bir rol üstleniyor. Türk Telekom, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı doğrultusunda büyük önem taşıyan hizmet kalitesini her geçen gün daha da iyileştirmek için büyük yatırımlar yaparak, satış kanallarını bu paralelde güçlendiriyor. Türk Telekom, değişen ve genişleyen KOBİ satış organizasyonu ile ülke çapında KOBİ’lere teknoloji danışmanlığı yapmayı hedefliyor” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
2772 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu