Velimeşe Belediye, Çanakkale'den Zaferle Döndü
reklam
30 Mayıs 2013
Velimeşe Belediye, Çanakkale'den Zaferle Döndü

Velimeşe Belediye, Çanakkale'den Zaferle Döndü

U-19 Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe Müsabakaları’na Tekirdağ Şampiyonu olarak katılan Velimeşe Belediye Spor, Çanakkale Grubu’nu da lider olarak tamamladı. Bu sonuçla Velimeşe Belediye Spor, Türkiye Şampiyonası’ndaki son 24 takım arasına kaldı.

U-19 Türkiye Şampiyonası’na 1’inci Kademe Müsabakaları’na Tekirdağ Şampiyonu olarak katılan Velimeşe Belediye Spor, Çanakkale Grubu’nu da lider bitirmesini bildi. Biga 18 Eylül Stadı’nda oynanan maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Velimeşe Belediye Spor, 2’nci tura yükseldi.

U-19 Türkiye Şampiyonası Çanakkale Grup Merkezi B Grubu’nda mücadele eden Velimeşe Belediye Spor ilk maçını, 10 Mayıs Cuma günü saat 15.00’da oynadı. İzmir temsilcisi Şirinyer Spor’u 3-1’lik skorla geçen Velimeşe Belediye Spor, ertesi gün oynanan İstanbul Yeniköy Spor maçından da galibiyetle ayrılmasını bildi. Alınan bu sonuçla B Grubu’nu 1’inci olarak tamamlayan Velimeşe Belediye Spor, A Grubu’nun 1’incisi Ortaçeşme Spor ile eşleşti. 1’inci Tur Çanakkale Grubu Finali’nde; İstanbul temsilcisi Ortaçeşme Spor’u 2-1’lik skorla deviren Velimeşe Belediye Spor, hem yenilgisiz olarak 2’nci tura yükseldi hem de ismini Türkiye Şampiyonası’ndaki son 24 takım arasına yazdırdı. Tarihinde ilk defa gençler kategorisinde üst tura yükselen Velimeşe Belediye Spor, böylece büyük bir başarıya da imza atmış oldu.

6 bin 500 kişilik Belde’nin; 2 İstanbul, 1 İzmir temsilcisi eleyerek son 24’e kalması, Belde’de büyük bir sevince neden oldu.

Editör : Tuğberk Erdem
2471 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu