Bir Mesaj At, Bir Öğrencinin Hayalini Gerçekleştir
reklam
31 Temmuz 2013
Bir Mesaj At, Bir Öğrencinin Hayalini Gerçekleştir

Bir Mesaj At, Bir Öğrencinin Hayalini Gerçekleştir

Oldukça ayrıcalıklı bir projeyi uygulamaya geçiren Tümkasder, ihtiyaç sahibi öğrencilerin hayallerini gerçekleştiriyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarına yardımcı olmak amacıyla hazırlanan özel proje, telefonların kısa mesaj servisiyle hayat buluyor.

Konuyla ilgili olarak detaylı açıklamalarda bulunan Tüm Kastamonulular Derneği (Tümkasder) Genel Başkanı Murat Çalık; “İhtiyaç sahibi öğrencilerin bir hayalini gerçekleştirmek ve önemli bir ihtiyacını gidermek için farklı bir organizasyona imza attık. İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim hayatında yardımcı olmak için hazırlanan bu güzel ve özel proje, telefonların kısa mesaj servisiyle hayat buluyor. Tümkasder yazıp telefonlarından 7979’a mesaj gönderenler, bu küçük bağışlarıyla onlarca öğrencinin önemli bir ihtiyacını gerçekleştirmiş oluyorlar” dedi.

Doğru verilere, titiz bir çalışma sonucunda ulaşıldı

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan binlerce ailenin ihtiyaçlarını gündeme getiremediklerini ifade eden Genel Başkan Çalık, ihtiyaç sahibi öğrencilerin bulunmasının ve ihtiyaçlarının giderilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı. Çalık; “Tümkasder olarak, ince eleyip sık dokuyoruz. Titiz bir çalışma sonucunda ulaştığımız gerçek ihtiyaç sahiplerine, biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca rahat bir şekilde hareket edebilmeleri, bizim için çok önemli” diye konuştu.

“Geleceğimize yatırım yapabilmenin formüllerini aramalıyız”

Bu projeyle çok önemli bir kazanım elde edeceklerini ve onlarca öğrenciye yardım eli uzatacaklarını belirten Çalık; “Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte bize düşen görev; geleceğimizin teminatı gençlerimize şimdiden yatırım yapmak ve geçmiş ile gelecek arasında köprüler oluşturmaktır. Gençliğine yatırım yapmayan nesiller gelecekte yok olmaya mahkûmdur. Bizler de şimdiden geleceğimize yatırım yapabilmenin formüllerini aramalıyız” dedi.

7979’a kısa SMS…

Çalık, yaptığı açıklamalara; “Bizim için küçük ve önemsiz bir rakam, belki de ülkemiz için çok önemli makamlara ve mevkilere gelecek bir gencimiz için çok büyük şeyler ifade edebilir. Bu sebeple yaptığımız yardımın küçüklüğüne takılmadan geleceğimiz için ne kadar ehemmiyetli olacağını dikkate alarak yardımımızı gerçekleştirmeliyiz. Bu nedenle; kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin telefonundan Tümkasder yazıp 7979’a kısa SMS göndermesini temenni ediyoruz” diyerek son verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2433 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu