Çorlu Tso'dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
reklam
13 Kasım 2013
Çorlu Tso'dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Çorlu Tso'dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Çorlu TSO, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmesi için KOSGEB’e başvurdu. Müracaat, KOSGEB tarafından onaylandı.

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) bünyesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmesi adına Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ne yapılan müracaat onaylandı.

İlgili müracaata istinaden 01 Kasım 2013 Cuma günü Çorlu TSO Meclis Salonu’nda KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Çorlu TSO Yöneticilerinin katılımlarıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü imzalandı.

İmza protokolünde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Çorlu TSO olarak bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB’in de destekleriyle devam etmektedir. Bu yıl gelen talepler doğrultusunda ikincisini düzenlediğimiz Girişimcilik Eğitimi ile başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, istihdamın artırılması ve yerel dinamiklere dayalı girişimciliğin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Girişimci potansiyelini sağlıklı bir şekilde rekabetçi hale getirebilirsek, bu gerçekten bölgemiz adına önemli olacaktır. Bölgemiz ekonomisinin canlanması ve kurulacak olan yeni işletmelerin istihdam yaratması değerli girişimcilerimizden en büyük beklentimizdir.  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi son başvuru tarihi 8 Kasım 2013 Cuma günü saat 17.00’a kadardır. 12-13 Kasım 2013 tarihlerinde KOSGEB Çorlu Temsilciği ile birlikte mülakat yapılacaktır. Eğitim 18-28 Kasım 2013 tarihleri arasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir. (Eğitime katılacak kişi sayısı 30 kişi ile sınırlı olup eğitimler 9 gün sürecektir) Girişimcilik eğitimimiz bölgemize ve Çorlumuza katma değer sağlamasını temenni ederim” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2294 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu