Doğa Koleji'nden, Ata'ya Saygı
reklam
26 Kasım 2011
Doğa Koleji'nden, Ata'ya Saygı

Doğa Koleji'nden, Ata'ya Saygı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 73’üncü yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ve Çorlu Doğa Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan anma programı, Doğa Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çorlu Doğa Koleji Okul Öncesi Eğitim Grubu öğrencilerinden Anadolu Lisesi öğrencilerine kadar her kademede öğrencinin görev alarak Ata’ya saygısını dile getirdiği programda; kalplerden gelen her sözcük Atamız için dile getirildi, her şarkı Atamız için söylendi. Küçük büyük her öğrencinin Ata’sına karşı görevini yerine getirmek için büyük bir heyecanla hazırlandığı programda, Sarı Zeybek Belgeseli’ndeki ‘Son Balo’ sahnesinde zeybek oynayan Atatürk’ün izlenmesinin ardından sahne alarak zeybek oynayan Anadolu Lisesi öğrencileri ise izleyenlerden tam not aldı.

Bu arada kolej tarafından Çorlu genelinde düzenlenen ve 1’inci, 2’nci ve 3’üncü sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Yaşayan Atatürk” konulu resim yarışması da sonuçlandı. Oylama sonucunda dereceye giren öğrenciler, ödüllerini aldılar. Açıklanan sonuçlara göre; Doğa Koleji İlköğretim Okulu öğrencilerinden Derin Lal Özoğuz 1’inci, yine aynı okuldan Melisnur Öğütcen 2’nci, Atakent İlköğretim Okulu öğrencilerinden Şebnem Terzioğlu ise 3’üncü oldu. Yarışmaya katılan eserlerden oluşan ve Doğa Koleji Sergi Salonu’nda açılan resim sergisi, Atatürk Haftası boyunca gezilebilecek.

Doğa Koleji 4’üncü ve 5’inci sınıf öğrencileri arasında yapılan şiir yarışmasında ise Çorlu Doğa İlköğretim Okulu 5’inci sınıf öğrencilerinden Neyran Erol 1’inci, Muratcan Yücel 2’nci ve 4’üncü sınıf öğrencilerinden Ayşe Özkan ise 3’üncü oldu. Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri, okulun öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Editör : Tuğberk Erdem
2769 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu