Büyük Aile Iftarda Buluştu
reklam
30 Temmuz 2014
Büyük Aile Iftarda Buluştu

Büyük Aile Iftarda Buluştu

ÇGD Yönetim Kurulu, üyeleri ve aileleri ile birlikte, 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı münasebeti ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftara, TEKSİF Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan da katıldı.

Ergene İlçesi’nde yer alan Shiva Et Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Çorlu Gazeteciler Derneği (ÇGD) Yönetim Kurulu Üyeleri, misafirlerini kapıda karşıladı. Dernek yönetim kurulunun yanı sıra üyelerinin, eş ve çocuklarının da katıldığı iftar programında gazetecilerin aileleri de kaynaşma fırsatı buldular.

Programda, ÇGD Başkanı Levent Silistre de bir konuşma yaparak katılan tüm üyelere teşekkür etti. Ramazan ayı boyunca gazetecilerin iftar programlarının yoğunluğundan dolayı eş ve çocuklarıyla iftar yapamamanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade eden Silistre; “Bu durumdan benim olduğum kadar hemen hemen tüm meslektaşlarımız ve aileleri de şikâyetçi oluyor. 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı münasebetiyle Çorlu Gazeteciler Derneği’nin büyük ailesini, düzenlediğimiz iftar programında bir araya getirmek istedik. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla hareket ederek sadece meslektaşlarımızın birbiriyle kardeşlik duygusu haline gelen birlikteliğini değil, ailelerimizin, eş ve çocuklarımızın da daima birlik ve beraberlik içerisinde olmasını amaçladık” dedi.

Shiva Et Lokantası’nın eşsiz lezzeti ve misafirperverliğinde ÇGD tarafından düzenlenen iftar programının sonunda, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile gönderilen kutlama mesajları okundu. Türkiye Tekstil Örme ve Giyim Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan da iftar programına bizzat katılarak, gazetecilerin basın bayramını kutladı.
Editör : Tuğberk Erdem
1928 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu