İyc'den, Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı
reklam
31 Ağustos 2014
İyc'den, Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı

İyc'den, Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Çorlu Şubesi, yaz Kur’an Kursu kapanış programını İmam Hatip Anadolu Lisesi Rasim Açıkgöz Sahnesi’nde düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program; ilahiler, şiirler ve hadislerden okunan örneklerle devam etti.

Düzenlenen programa; Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Çorlu Müftüsü Âdem Gülmek, İYC Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenci velileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İYC Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Ay; “Bizler İYC’yi açtığımız zaman; insanların insanlara faydalı olmak, insanların eğitimine katkıda bulunmak üzere çalışmalar başlattık. Bu çerçevede yapacağımız ilk çalışma olan Okullar Hayat Olsun Projesi ile 84 tane öğrencimizle birlikte Kur’an Kursu projemiz başladı. Yaklaşık 2 aydan beri hocalarımız güzel çalışmalar yaptılar ve bu akşam da burada öğrencilerimizin yapmış olduğu eğitim çalışmalarını göreceğiz. Çocuklarımız, bizim geleceğimizin teminatıdır. Katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program minik öğrencilerin ilahi gösterileri, şiir dinletileri ve hadislerden okuduğu örneklerle devam etti. Program sonunda protokol tarafından kurs öğrencilerine hediyeler takdim edildi. Kurs birincilerine ise ödülleri; Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Müftüsü Adem Gülmek ve Op. Dr. Hakan Sunal tarafından takdim edildi. Ayrıca kurs hocalarına da yaptıkları başarılı çalışmadan dolayı İYC tarafından plaket takdim edildi.

Editör : Tuğberk Erdem
2154 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu