Başkan Baysan, Sarılar Sakinleri Ile Buluştu
reklam
31 Ağustos 2014
Başkan Baysan, Sarılar Sakinleri Ile Buluştu

Başkan Baysan, Sarılar Sakinleri Ile Buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci, TESKİ Çorlu Şube Selçuk Küçüker ile birlikte Sarılar yolunda (Mimar Sinan Caddesi) yürütülen plentmiks dolgu ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte mahalle vasfına kavuşan Sarılar’ın yolları, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda yenileniyor. Bu kapsamda bozulan yollarda, özellikle ağır vasıtaların sebep olduğu yüksek basınca karşı mukavemet sağlaması amacıyla plentmiks dolgu yapılıyor. Zemini güçlendirilen yollara, sathi kaplama gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, gelinen durumu görmek amacıyla Sarılar yolunda incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Sarıkurt ve teknik personelden, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Baysan, daha sonra Sarılar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Sarılar Muhtarı Fuat Döner ve mahalle sakinlerinin sıcak bir ilgiyle karşıladığı Başkan Baysan, Başkan Yardımcıları Sarıkurt ve Demirci ile TESKİ Çorlu Şube Müdürü Selçuk Küçüker, mahalle sakinleri ile muhtarlık odasında bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti. Büyükşehir Belediye Kanunu’nda yapılan değişiklikle mahalle olan köylerin, şehir merkezlerinde yaşayan vatandaşlar gibi her türlü belediye hizmetinden yararlanacaklarını ifade eden Başkan Baysan, Çorlu Belediyesi’nin yeni dönemle ilgili projeleri hakkında da bilgiler verdi. Başkan Baysan, Başkan Yardımcıları Sarıkurt ve Demirci, Sarılar sakinlerinin istek ve şikâyetlerini dinledi. Öncelik ve önem arz eden sorunların çözüme kavuşturulması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Editör : Tuğberk Erdem
1906 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu