Mhp'li Kadınlar, Tek Yumruk Oldu!
reklam
25 Şubat 2015
Mhp'li Kadınlar, Tek Yumruk Oldu!

Mhp'li Kadınlar, Tek Yumruk Oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanlığı, pilav günü düzenledi. Tekirdağ’da bulunan bir düğün salonunda düzenlenen organizasyonda tek yumruk olan MHP’li kadınlar, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Suzan Gürler Süyer başkanlığında organize edilen pilav gününe; Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan ve milletvekili aday adayları katıldı.

Düzenlenen organizasyonda konuşan ve kadınların siyasette daha aktif rol almaları gerektiğini ifade eden İl Kadın Kolları Başkanı Suzan Gürler Süyer, bunu sağlamak için de kadınların bulundukları yerlerdeki parti teşkilatlarında görev üstlenmelerinin gerekliliğini anlattı. Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimlerin, bir kader seçimi olduğunu belirten Süyer; “Kadınlarımız, canla başla mücadele etmeliler. Kapı kapı dolaşıp, partimizi ve projelerimizi anlatmalılar. Girilmedik kapı, konuşmadık seçmen bırakmamalıyız. Allah’ın izniyle, bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in de İç Güvenlik Yasası ve ülkenin ekonomik durumuna ilişkin bilgiler aktardığı pilav günü, hatıra resimlerinin çektirilmesi ve pilav ikramı ile son buldu.

Editör : Tuğberk Erdem
1938 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu