Belediye, Engellilerin Yüzünü Güldürdü
reklam
30 Haziran 2015
Belediye, Engellilerin Yüzünü Güldürdü

Belediye, Engellilerin Yüzünü Güldürdü

Çorlu Belediyesi, yardım talebinde bulunan vatandaşların yüzünü güldürdü. Engelli vatandaşlarla Sakatlar Derneği’nde bir araya gelen Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, talep edilen sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine takdim etti.

Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı; “Bugün burada, Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’ne tekerlekli sandalye talebinde bulunan vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek üzere toplandık. Derneğe başvuru yapmak suretiyle talep edilen 2 adet akülü, 2 adet de manuel sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

Çorlu Belediyesi olarak 2015 yılı planlaması dâhilinde belirlenmiş 23 adet akülü ve 45 adet manuel tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahiplerine dağıtımının devam ettiğini dile getiren Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediyesi olarak Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi ile ortaklaşa düzenlenecek faaliyetlerin de devam edeceğini belirtti. Başkan Yardımcısı Avcı, dernek üyelerinden birinin akülü sandalye talebini yerine getirmeyi üstlenen Çorlu Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül’e de teşekkür etti.

Yapılan etkinlikte; Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Ramazan Köseoğlu, Çorlu Şube Yönetimi ve dernek üyeleri de hazır bulundu.

Editör : Tuğberk Erdem
1795 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu