İşadamlarından Eğitime Destek
reklam
03 Ağustos 2015
İşadamlarından Eğitime Destek

İşadamlarından Eğitime Destek

Hayırsever işadamları tarafından Ergene İlçesi’nde yaptırılacak olan anasınıflarının protokolü, Tekirdağ Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı. Törende konuşan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, hayırsever işadamlarına teşekkür etti.

Hayırsever işadamları, Tekirdağ’ın yeni ilçesi Ergene’de anasınıfları yaptırıyor. İşadamları tarafından Ergene’de yaptırılacak olan anasınıflarından; Ahmet Rıza İşbilen İlkokulu bahçesinde yapılacak olan anasınıfına “Ahmet Rıza İşbilen Anasınıfı”, Marmaracık İlkokulu bahçesinde yapılacak anasınıfına ise “Şinasi Danış Anasınıfı” ismi verilecek.

Ergene İlçesi Marmaracık Mahallesi’nde bulunan Marmaracık İlkokulu bahçesine Danış Grup tarafından 2 derslikli, Çerkezköylü işadamları Gürdal Adal, Metehan Pekol ve Sıddık Uzun tarafından da Yeşiltepe Mahallesi Ahmet Rıza İşbilen İlkokulu bahçesine yapılacak olan 2 derslikli prefabrik anasınıflarına ilişkin protokol, Vali Enver Salihoğlu ve hayırseverler tarafından imzalandı.

Vali Enver Salihoğlu, hayırseverlere teşekkür ederek yapılacak anasınıflarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’in de hazır bulunduğu tören, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
Editör : Tuğberk Erdem
2086 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu