Ulusal Gönüllüleri, Çorlu'da Buluştu
reklam
08 Şubat 2016
Ulusal Gönüllüleri, Çorlu'da Buluştu

Ulusal Gönüllüleri, Çorlu'da Buluştu

Ulusal Gönüllüleri, Çorlu’da düzenlenen kahvaltıda buluştu. Organizasyona; Aydınlık Gazetesi Genel Koordinatörü İlker Yücel, Ulusal Kanal Müdür Yardımcısı Ayhan İlhan ve Ulusal Kanal Ana Haber Bülteni spikeri Can Karadut konuşmacı olarak katıldı.

Çorlu Atatürk Parkı Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan ve Meclis’te kurulmak üzere olan Anayasa Komisyonu’na değinen Aydınlık Gazetesi Genel Koordinatörü İlker Yücel, Türkiye genelinde yapılan Milli Anayasa Formları’na ve bölücü, gerici anayasa sevdalısı akillere karşı yapılan protestoları hatırlattı. Türk Milleti’nin şimdi ikinci bölücü ve gerici anayasa saldırısı ile karşı karşıya olduğunu söyleyen Yücel, Atatürk Anayasası’nı tartışmaya açtıkları için komisyona oturan üyeleri de kınadıklarını belirtti. Muhalefet partilerinin yeni anayasa dayatmalarına teslim olduklarını ve yeni anayasanın yapılabilmesi için muhalefet partilerindeki seslerini yükseltebilecek milletvekillerinin tasfiye edildiğini söyleyen Yücel “Komisyonda yer alanlar, anayasa hukukçusu değiller. Var olan anayasa hukukçularını da ses çıkarılmaması için tasfiye ettiler, dışarı attılar.” dedi. Yücel “Milli güçlerin nasıl ilk bölücü ve gerici anayasa saldırısını engellediyse, ikinci saldırıyı da milletimiz ile birlikte püskürteceğiz. Bölücü ve gerici Anayasaya geçit vermeyeceğiz!” diye konuştu.

Ulusal Kanal Ana Haber Bülteni spikeri Can Karadut’un da kısa bir konuşma yaptığı organizasyona, siyasi partilerin, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kahvaltı ve konuşmaların ardından organizasyona katılım gösteren vatandaşlardan birçoğu Ulusal Gönüllüsü oldu.

Editör : Tuğberk Erdem
1850 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu