Ergene Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
reklam
18 Aralık 2016
Ergene Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Ergene Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

İlçe halkına daha hızlı ve etkin hizmet vermek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam eden Ergene Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere greyder aldı. Araç yatırımının, ilerleyen dönemlerde de devam edeceği kaydedildi.

İhtiyaç doğrultusunda araç filosunu yenileyen Ergene Belediye Başkanlığı, 2016 yılı içerisinde; çevre kirliliğini önlemek amacıyla City Ranger yol süpürme aracını, Belediye Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere hasta nakil ambulansını, Belediye Zabıta Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek amacıyla 5 adet binek aracı ve son olarak da Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere greyder alımını gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırılan yeni greyderle birlikte belediye araç parkuru daha güçlendirilirken, özellikle yol çalışmalarında daha hızlı ve kaliteli hizmetin sunulacağı belirtildi. Ergene Belediyesi’nin sosyal kültürel yapıdan çevre düzenlemesine, sosyal belediyecilik yapılarından belediyecilik anlamındaki tüm çalışmalarını aksaksız sürdürmek için araç yatırımlarını güçlendirmeye devam edileceği bilgisi kaydedildi.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Ergene Belediyesi’nde göreve başladığım günden bu yana, vatandaşların memnuniyetini sağlamak ve daha fazla hizmet sunma adına her alanda çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz. Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımız için çocuk oyun gruplarımızı ilçemizin birçok noktasında kurulumunu gerçekleştirirken, muhtelif noktalarımızda çocuk oyun parklarımızın bakım ve onarım çalışmaları yapılmaktadır. Hastalarımız için hasta nakil ambulansıyla hizmetlerimizi daha kaliteli ve hızlı sağlarken, ilçemiz dışındaki bölgelere hasta taşıma düzenimizde devam etmektedir. Tüm müdürlüklerimiz üstüne düşen görevi yerine getirmek için canla başla çalışmalarını sürdürürken, sağlıktan eğitime ibadethane alanlarından yol sorunlarının çözüme kadar birçok noktada çalışmalarımız devam edecektir. İhtiyaç doğrultusunda alımını gerçekleştirdiğimiz araçlarımızla vatandaşımıza hizmet vermeye ve müdürlüklerimizi daha da güçlendirilme hedefiyle satın alınan araçlarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1934 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu