Ergene Belediyesi'nin Yaz Kursları, Yoğun İlgi Gördü
reklam
07 Eylül 2017
Ergene Belediyesi'nin Yaz Kursları, Yoğun İlgi Gördü

Ergene Belediyesi'nin Yaz Kursları, Yoğun İlgi Gördü

Çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde yaşayan öğrencilere yönelik düzenlediği Yaz Kursları’na devam ediyor. Kursa katılan öğrencilerin servis ve kıyafet ücretleri, Ergene Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Ergene İlçesi’nde yaşayan çocukların yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak adına hayata geçirilen Yaz Kursları, ilçe genelindeki vatandaşlardan ve öğrencilerden büyük takdir görüyor. İngilizce, fotoğrafçılık, gitar, futbol, yüzme, halk oyunları ve zumba kursuna katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp getirildiğini ifade eden belediye yetkilileri, kurs kıyafetlerinin de Ergene Belediyesi tarafından karşılandığı bilgisini verdiler.

YÜZME, İLK KEZ PROGRAMA ALINDI

Ergene Belediyesi’nin bu yıl ilk kez hayata geçirdiği yüzme dalındaki aktiviteler, öğrencilerin yoğun katılımı ile başladı. Uzman eğitmenler öncülüğünde gerçekleştirilen kurs programında, haftanın belirlenen günlerinde ve 2 saatlik seanslar halinde yüzme tekniklerini öğrenen çocuklar, havuzun keyfini yaşayarak temel seviyede yüzme öğrenme imkânı buluyor.

YAZ KURSLARIMIZ DEVAM EDECEK

Geleneksel olarak düzenlenen Yaz Kursları’nın, hem fiziksel hem de zihinsel açıdan çocukların gelişimine büyük katkı sağladığının altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kurslar sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak durarak, tatil boyunca eğlenceli zaman geçirmektedir. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde olduğu gibi hafta sonu programı ile de Yaz Kursları’nı devam ettireceğiz. Ergene İlçesi’nde yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın katılımı ile gerçekleştirilen kurslarımız, her yıl belediyemiz bünyesinde açılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.” dedi.

SOSYAL AKTİVİTE ALANLARI ARTACAK

Yaptığı açıklamalara devam eden Başkan Yüksel, “Geçtiğimiz yıl temellerini attığımız Ergene Kapalı Spor Salonu’nun yapımında, son aşamaya gelindi. Önümüzdeki senelerdeki spor aktivitelerini ve kurslarımızı, spor salonumuzda gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Gücünü gençlikten alan ülkemiz ve kuvvetini spordan alan gençliğimiz için, 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonumuz çok yakında hizmete girecektir. İlçemiz genelinde gençlerimiz için sosyal aktivite alanı oluşturmak adına sürdürdüğümüz çalışmalar, artarak devam ettirecektir.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1924 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu