Büyükşehir'in Eğitime Verdiği Destek Devam Ediyor
reklam
04 Aralık 2017
Büyükşehir'in Eğitime Verdiği Destek Devam Ediyor

Büyükşehir'in Eğitime Verdiği Destek Devam Ediyor

“11 İlçeye, 11 Okul Projesi” kapsamında il genelinde okul inşa ederek eğitime kazandıran ve projede sona yaklaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 5 ilçede eğitim veren 25 okulun da su deposu ihtiyacını karşılayarak eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında; Süleymanpaşa’da 1, Çerkezköy’de 1, Çorlu’da 5, Hayrabolu’da 8 ve Muratlı’da 10 okulda su depoları yenilendi. Hali hazırda kullanılan eski sac depoların çıkarılarak yerine yeni depoların monte edildiği okullara, toplamda 60 bin litre kapasitelik depo kazandırıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni su depoları ile öğrencilerin her konuda yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne şehrin ihtiyaçları, çalışmalarımıza ve projelerimize yön verdi. Geleceğimizin mimarları çocuklarımızın ihtiyaçları da her zaman önceliğimiz oldu. Bu kapsamda 11 İlçeye, 11 Okul Projesi’ni hayata geçirerek okullarımızın 9’unun devir teslimini gerçekleştirdik, 2 okulumuz da en kısa zamanda tamamlanarak şehrimize kazandırılacak. Çalışmalarımız sadece okul inşa etmekle kalmıyor. İhtiyaçlar dâhilinde okul tadilatları ile de eğitime destek veriyoruz. Son olarak il genelindeki 9 okulumuzdaki su depolarını yeniledik ve su deposu olmayan okullarımıza yeni depolar temin ettik. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitime yönelik çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1901 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu