Ergene’nin Şampiyon Futbolcuları Umre’ye Gitti
reklam
14 Ağustos 2019
Ergene’nin Şampiyon Futbolcuları Umre’ye Gitti

Ergene’nin Şampiyon Futbolcuları Umre’ye Gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta başarılı bir sezon geçiren ve lig sonunda play-offlara kalarak buradan da 2’nci Lig’e yükselen Ergene Velimeşesporlu futbolcular, şampiyonluk primi olan Umre ziyaretini gerçekleştirdiler.

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta başarılı bir sezon geçiren ve lig sonunda 2’nci Lig’e yükselerek adeta Tekirdağ bölgesinin gururu olan Ergene Velimeşespor’un şampiyon futbolcuları, Umre ziyaretine gittiler. Ergene Velimeşesporlu oyuncular ve teknik kadro, Ergene Velimeşe Spor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de hazır bulunduğu törenle Umre yolculuğuna uğurlandılar.

Düzenlenen törende konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sezon başında, takımımızın şampiyonluğu halinde şampiyonluk primi olarak Umre ziyareti sözü vermiştik. Bugün de Kulüp Başkanı’mız Adem Memiş’i, teknik kadromuzu ve oyuncularımızı dualar eşliğinde Umre’ye yolluyoruz. Vatanına, milletine ve dinine bağlı olan oyuncularımızın Umre’de yapacağı duaları, Allah kabul eylesin.” dedi.

Aileleri ile tesislerde vedalaşan futbolcular Umre ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere otobüse binerek İstanbul’a doğru yola çıktılar. Böylece Ergene Velimeşesporlu oyunculara ve teknik kadroya şampiyonluk primi olarak Umre ziyareti sözü veren Kulüp Başkanı Adem Memiş, verdiği sözü yerine getirmiş oldu.
Editör : Tuğberk Erdem
1401 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu