Atatürk Evi’ne İlk Destek, Ömer Onur Kısacık’tan Geldi
reklam
21 Ağustos 2019
Atatürk Evi’ne İlk Destek, Ömer Onur Kısacık’tan Geldi

Atatürk Evi’ne İlk Destek, Ömer Onur Kısacık’tan Geldi

Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan ve “Atatürk Evi Projesi için gelin tek yürek olalım, desteğiniz ve bağışlarınızla Atatürk Evi’ni birlikte inşa edelim!” temasıyla başlatılan bağış kampanyasına ilk destek, Ömer Onur Kısacık’tan geldi.

Atatürk Evi Projesi için Çorlu Belediyesi tarafından başlatılan bağış kampanyası karşılık buldu. Atatürk Evi Projesi’ne ilk destek, belediye personeli Ömer Onur Kısacık’tan geldi.

Atatürk Evi Projesi için başlatılan kampanyanın hayırlı olmasını dileyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, projeye ilk desteğin belediye personeli tarafından yapılmasından dolayı duyduğu büyük mutluluğu dile getirdi. Başkan Sarıkurt, “Tarihimize ve değerlerimize sahip çıkabilmek, Ata’mızın sevgisini gelecek nesillere taşıyabilmek ve değerli vatandaşlarımızın katkılarıyla inşa edebilmek için başlattığımız Atatürk Evi Projesi Bağış Kampanyası’na ilk destek, personelimizden geldi. Bu beni oldukça mutlu etti. Değerli çalışanımız Ömer Onur Kısacık’a verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Çorlu’muzun tarihsel dokusunu koruyacak projelerimiz ile kent kimliğimizi yeniden oluşturacağız. Atatürk Evi Projesi için gelin tek yürek olalım, gelecek kuşaklara en önemli miras olan Atatürk sevgisini bırakalım! Desteğiniz ve bağışlarınızla Atatürk Evi’ni birlikte inşa edelim ve Ulu Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk’e olan borcumuzu, O’nu asla unutmayacağımızı tüm dünyaya haykıralım.” dedi.

Atatürk Evi Projesi’ni duyduğunda çok memnun olduğunu ve projeye destek veren ilk kişi olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Ömer Onur Kısacık ise, “Ata’mızın hatırasını yaşatmak ve Ata’mıza olan minnet borcumuzu ödeyebilmek adına bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan, büyük bir onur duyarım. Keşke bize sağladığı imkânların ve fırsatların karşılığını, tam anlamıyla verebilsek… Projeye emek veren ve destek olacak olan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1333 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu