Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Ulaşım İmkânı Sağlandı
reklam
14 Nisan 2020
Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Ulaşım İmkânı Sağlandı

Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Ulaşım İmkânı Sağlandı

Çorlu’da görev yapmakta olan sağlık çalışanları, ilçe merkezinden Türkgücü, Şahpaz ve Önerler Mahalleleri ile Tekirdağ’a yolcu taşımacılığı yapan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri’nin ulaşım seferlerinden ücretsiz olarak yararlanmaya başladılar.

Çorlu Belediyesi, yoğun olarak mesai yapan sağlık çalışanlarının hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırmak adına faaliyetlerini sürdürüyor. Çorlu Belediyesi ile Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında yapılan görüşmeler neticesinde, ilçede görev yapmakta olan sağlık çalışanları, ilçe merkezinden Türkgücü, Şahpaz ve Önerler Mahalleleri ile Tekirdağ’a yolcu taşımacılığı yapan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri’nin ulaşım seferlerinden ücretsiz olarak yararlanmaya başladılar. Kimlik kartlarını gösteren sağlık personelleri, bu imkândan rahatlıkla yararlanabiliyorlar.

YAŞANAN MAĞDURİYET GİDERİLDİ

Kentte başlatılan koronavirüs önlemleri etkin bir şekilde sürdürülürken, sağlık çalışanlarına destek olunması gerektiğinin altını çizen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Büyükşehir Belediyemizin TEKULAŞ kapsamındaki toplu taşıma araçlarını sağlık çalışanlarına ücretsiz hâle getirmesinden büyük memnuniyet duyduk. Fakat belediyemize ulaşan bazı sağlık çalışanları, kentimizden Önerler, Türkgücü ve Şahpaz Mahalleleri ile Tekirdağ’a taşımacılık yapan araçların da ücretsiz olması yönündeki taleplerini dile getirdiler. Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı’mız Abdullah Baş ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda, sağlık çalışanlarımızın mağduriyetlerini giderebilmek adına çözüm ürettik. Kentimizden Türkgücü, Şahpaz ve Önerler Mahalleleri ile Tekirdağ’a sefer düzenleyen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile yapılan görüşmeler sonucunda, sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet verme kararı alındı.” dedi. 

HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Sarıkurt, “Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı’mız Abdullah Baş ve diğer kooperatif başkanlarımıza, sergiledikleri duyarlı davranışları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Alınan karar doğrultusunda, sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Duyarlı davranarak ve toplumsal dayanışmayı sağlayarak, bu zor süreci hep birlikte atlatacağız.” diye konuştu.

Çorlu’da hizmet vermekte olan sağlık çalışanları, başlatılan uygulama ile ücretsiz olan ulaşım seferleri dolayısıyla Çorlu Belediyesi’ne ve Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’na teşekkür ettiler.
Editör : Tuğberk Erdem
1229 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu