Nef Mühendislik'ten, Yapı Kimyasalları Eğitim Semineri
reklam
15 Mayıs 2012
Nef Mühendislik'ten, Yapı Kimyasalları Eğitim Semineri

Nef Mühendislik'ten, Yapı Kimyasalları Eğitim Semineri

Çorlu’da faaliyet gösteren NEF Mühendislik ile yapı kimyasalları sektörünün lider kuruluşlarından biri olan BETTON firmasının ortaklaşa çalışmalarının ürünü olan eğitim semineri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çorlu’da faaliyet gösteren NEF Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile sektörünün lider kuruluşlarından biri olan BETTON Yapı Kimyasalları San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin ortaklaşa çalışmalarının bir ürünü olarak ortaya çıkan eğitim semineri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 10 Mayıs Perşembe günü saat 17.30’da yapılan seminere, BETTON Yapı Kimyasalları San. ve Tic. Ltd. Şti. Teknik Satış ve Pazarlama Koordinatörü Alp Bahtoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Çağdaş, estetik, güvenli ve modern yapılar

Toplantının başlangıcında kısa bir konuşma yapan NEF Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi İnşaat Mühendisi Fahrettin Öztürk; “BETTON Yapı Kimyasalları firmasının yol göstericiliğinde düzenlemiş olduğumuz eğitim seminerinin ev sahibi konumundaki yapı taşı olarak, öncelikle hepinize hoş geldiniz demek istiyorum. İçinde bulunduğumuz 21’inci yüzyılda inşaat sektörü; bundan önceki dönemlere göre hem teknolojik açıdan, hem de kalite yönünde hızla değişim göstermiş ve insan unsurunu ön plana çıkararak, hem kullanıcıya daha iyi şartlarda hizmetler sunma hem de inşaat sektöründe hizmet veren firmaların daha iyi şartlarda çalışmalarına olanaklar sağlamıştır. Sektöründe bilinçli ve saygın bir yer edinmek amacıyla kurulan firmamız, hem elde ettiği deneyimler hem de bugüne kadar yapmış olduğu uygulamalar sayesinde adından söz ettiren haklı bir konuma gelmiştir. ‘Önce İnsan’ anlayışından yola çıkan firmamız, çalıştığı çözüm ortaklarıyla birlikte ferah ve kullanışlı yaşam alanları inşa etmeyi temel hedef olarak edinmiştir. Çağdaş mimarinin estetiğini bünyesinde barındıran, güvenli ve modern yapılar inşa eden firmamız, “A Kalite” anlayışını üretimin ve hizmetin her safhasında ön planda tutarak, kesintisiz müşteri memnuniyeti sağlamayı da kendine şiar edinmiştir. Ben sözü fazla uzatmadan, yılların deneyimini ve bilgi birikimini bugün bizlerle paylaşacak olan BETTON Yapı Kimyasalları San. ve Tic. Ltd. Şti. Teknik Satış ve Pazarlama Koordinatörü Alp Bahtoğlu’nu, saygılarımla kürsüye davet ediyorum” dedi.

Sizlerle bir arada olmak, bana ayrıca gurur veriyor

Çorlu’da olmaktan ve gerçekleştirilmekte olan eğitim seminerine konuşmacı olarak katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten BETTON Yapı Kimyasalları San. ve Tic. Ltd. Şti. Teknik Satış ve Pazarlama Koordinatörü Alp Bahtoğlu; “Öncelikle sizlere, kendimi tanıtmak isterim. Eski ve köklü bir Alman firması olan BASF ile birlikte yaklaşık 22 yıl çalıştık. Geçen bu süreç içerisinde, bine yakın eğitim verdim. 2 yıllık bir boşluk sürecinden sonra, bugünkü eğitimde sizlerle bir arada olmak bana ayrıca gurur veriyor. Açık konuşmak gerekirse heyecanlı değilim, çünkü bu konuda yeterince bilgi ve birikim sahibi olduğumu düşünüyorum. Bugün sizlere, çok değişik konularda yardımcı olmaya ve elimden geldiğince sektörümüzde yaşanan son gelişmeleri anlatmaya çalışacağım” diye konuştu.

Bahtoğlu,  katılımcıların sorularını da yanıtladı

BETTON firmasının kuruluş aşamalarını ve bugün geldiği noktayı kısaca aktaran Alp Bahtoğlu; su izolasyon ürünlerinden tamir ve grout harçlarına, astarlardan poliüretan ve epoksi malzemelere, seramik yapıştırıcılarından beton katkı malzemelerine kadar birçok konuda detaylı açıklamalarda bulundu. Eğitim seminerinin sonlarına doğru katılımcıların kendisine yönelttiği soruları da yanıtlayan Bahtoğlu; yapılan eğitim seminerinin son derece güzel geçtiğini ve salonda bulunan katılımcıların oldukça faydalı bilgilerle eğitimden ayrıldıklarını belirtti.

NEF Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi İnşaat Mühendisi Fahrettin Öztürk ise; katılımcıların adlarına düzenlenmiş olan seminer sertifikalarının en kısa sürede adreslerine gönderileceğini ve NEF Mühendislik olarak bundan sonra da bu tür organizasyonlara devam edeceklerini söyledi.

Editör : Tuğberk Erdem
3340 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu