Ödüllü Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı
reklam
22 Nisan 2023
Ödüllü Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Ödüllü Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Çorlu Belediyesi, şehrin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ulusal düzeyde 2’nci kez fotoğraf yarışması düzenliyor. TFSF tarafından da onaylanarak yarışma takvimine dâhil edilen fotoğraf yarışmasına katılım 08 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

300 bine yakın nüfusu ile İstanbul’dan sonra bölgenin en büyük yerleşim merkezi olan Çorlu’nun; kentin birden çok farklı yüzünü fotoğraflara yansıtmak, fotoğraf sanatına ve sanatçılarına katkı sağlamak ve uluslararası düzeyde tanıtımını yapmayı amaçlayan Çorlu Belediyesi, 2017 yılından sonra ikinci kez “Çorlu” konulu ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmada 18 yaş üstü fotoğraf sanatçıları, Çorlu’da çektikleri fotoğraflarla dijital renkli ya da siyah-beyaz olarak tek kategoride yarışacaklar. Çorlu Belediyesi ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) iş birliği ile düzenlenen yarışmada fotoğraf sanatçıları Arif Tekin, Gılcan Mete Delibay, İsmail Akar, Selahattin Kalaycı ve Serdar İyiiz jüri koltuğunda yer alıyor.  

Çorlu’ya dair en güzel karelerin sergilenmeye çalışılacağı fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü olarak 8 bin TL, ikincilik ödülü olarak 6 bin TL, üçüncülük ödülü olarak 4 bin TL belirlenirken, mansiyon ödülü ise 3 bin TL olacak. Ayrıca 30 adet fotoğraf da sergilenmek üzere seçilecek ve yarışmanın akabinde bir ödül töreni ve fotoğraf sergisi düzenlenecek. Yarışmanın sonuçları ise 15 Mayıs 2023 tarihinde açıklanacak.

Yarışmaya katılmak isteyen yarışmacılar, https://tfsfonayliyarismalar.org/ adresinden üyelik ve fotoğraf gönderme/yükleme yönergelerini takip ederek katılım işlemlerini gerçekleştirebilecek. Ayrıca yarışma şartnamesine ve diğer tüm detaylara ilişkin bilgilere aşağıdaki linkten ulaşılabilecek:

https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/corlu-belediyesi-2-ulusal-fotograf-yarismasi-tr
Editör : Tuğberk Erdem
537 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu