Çorlu Halk Ekmek Büfeleri, 02 Mayıs’ta Açılıyor!
reklam
30 Nisan 2023
Çorlu Halk Ekmek Büfeleri, 02 Mayıs’ta Açılıyor!

Çorlu Halk Ekmek Büfeleri, 02 Mayıs’ta Açılıyor!

Daha önce 01 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde hizmet vermeye başlayacağı açıklanan Çorlu Halk Ekmek Büfeleri’nin, yapılan son dakika değişikliğinin ardından 02 Mayıs 2023 Salı günü itibariyle hizmete açılacağı duyuruldu.

Çorlu Belediyesi ve Çorlu-Ergene Fırıncılar Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle projelendirilerek hazırlıkları tamamlanan Çorlu Halk Ekmek Büfeleri, 02 Mayıs 2023 Salı günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Yapım işlemleri tamamlanan Çorlu Halk Ekmek Büfeleri, ilk etapta 3 farklı adreste satış yapacak.

HATİP, HIDIRAĞA ve CEMALİYE’DE HİZMETE GİRECEK

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “İlk etapta 3 Çorlu Halk Ekmek Büfesi’nin açılışını, 02 Mayıs 2023 Salı günü yapmış olacağız. Altyapı, elektrik, su gibi bağlantı ve abonelik işlemlerinin belediyemiz tarafından tamamlanmasıyla birlikte büfelerimizin sayısını artıracağız. Çorlu’da faaliyet gösteren fırıncı esnafımızın üreteceği ekmeklerin satışa sunulacağı Çorlu Halk Ekmek Büfeleri; Hatip Mahallesi’nde Mimar Sinan Caddesi üzerinde inşaat çalışmaları devam eden Çorlu Spor Salonu yanında, Hıdırağa Mahallesi’nde Fatih Caddesi üzerindeki Borsa Meydanı’nda ve Cemaliye Mahallesi Eski Çerkezköy 1’inci Sokak Silahtarağa Muhtarlığı yanında hizmet vermeye başlayacak. İlerleyen zamanlarda yapım çalışmaları tamamlanacak olan büfelerimizi de Kazımiye, Alipaşa ve Havuzlar mahallelerimizde hizmete sunmuş olacağız.” dedi.

BÜFELER, HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET VERECEK

Sarıkurt, “Çorlu Halk Ekmek Büfeleri; haftanın 6 günü, 08.00-10.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında açık kalacak. Pazar günleri ve resmî tatillerde ise kapalı olacak. Büfelerde satışa sunulacak olan ekmeklerin gramajı 200 gram olarak belirlenirken, Çorlu-Ergene Fırıncılar Yardımlaşma Derneği üyelerince üretilecek ekmeklerin satışı aynı gün içinde yapılacak. Çorlu Halk Ekmek Büfeleri, başka maksatla kullanılamayacak. Büfelerde halk ekmek dışında başka bir ürün satılamayacak ve başka bir şahsa devredilemeyecek. Vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan ekmek ihtiyacının karşılanması için hayata geçirdiğimiz Çorlu Halk Ekmek Projemizin hayırlı olmasını diliyor, gerçeklemesine katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
425 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu