Engelli ve Yaşlı Vatandaşlara, Seçimde Ulaşım Desteği
reklam
13 Mayıs 2023
Engelli ve Yaşlı Vatandaşlara, Seçimde Ulaşım Desteği

Engelli ve Yaşlı Vatandaşlara, Seçimde Ulaşım Desteği

Büyükşehir Belediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanabilmeleri için ulaşım desteği sağlayacak. Ulaşım desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşların, ALO 153 numaralı çağrı merkezini arayarak randevu almaları gerekiyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Milleti Meclisi (TBMM) 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri’nde, engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde sandık başına gidebilmeleri için ulaşım desteği sağlayacak. Ulaşım desteğinden faydalanmak isteyen engelli ve yaşlı vatandaşların, ALO 153 numaralı çağrı merkezini arayarak randevu almaları yeterli olacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, hizmete başladığımız ilk günden bugüne kadar, tüm vatandaşlarımızın kentimizde mutlu bir şekilde yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Ulaşımdan kültür sanata, çevre düzenlemesinden sosyal refahın düzeltilmesine kadar birçok projeyi hayata geçirdik. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde de ‘Seçmek ve seçilmek, her vatandaşın en doğal hakkıdır!’ düşüncesiyle, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için ulaşım desteği sağlayacağız. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın rahat ve konforlu bir şekilde oy kullanabilmeleri için ekiplerimiz, var gücüyle çalışacaklar. Tüm vatandaşlarımızın, en demokratik sorumluluk olan oy kullanma hakkından faydalanabilmeleri için engelleri kaldırıyoruz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
577 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu