Saray Belediyesi, Araç Parkurunu Genişletiyor
reklam
04 Eylül 2012
Saray Belediyesi, Araç Parkurunu Genişletiyor

Saray Belediyesi, Araç Parkurunu Genişletiyor

Altyapı çalışmalarına hız veren Saray Belediyesi, bir yandan da araç parkurunu genişletiyor. Halka daha kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Belediye yetkilileri, Su İşleri Birimi’nde kullanılmak üzere 2013 model İveco Daily marka araç satın aldı.

İlçe genelindeki altyapı çalışmalarına hız veren Saray Belediyesi, bir yandan da araç parkurunu genişletmeye devam ediyor. Saray halkına daha kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Belediye yetkilileri, Su İşleri Birimi’nde kullanılmak üzere 2013 model İveco Daily marka araç satın aldı. İhtiyaç durumunda belediyenin farklı hizmetlerinde de kullanılabilecek olan son model araç, 90 bin liraya mâl oldu.

Su İşleri Birimi’nde kullanılmak üzere alınan 2013 model İveco Daily marka araç için, Saray Mezbahası önünde kurban kesildi. Kurban kesiminde; Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen ve Belediye Personeli de hazır bulundu. Okunan duaların ardından, kesilen kurbanın kanı aracın tekerleklerine sürüldü ve aracın kazasız bir şekilde hizmet vermesi temenni edildi.

Kurban kesimi sonrası kısa bir açıklama yapan ve Saray Belediyesi’nin ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak için araç parkurunu sürekli olarak geliştirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Nazmi Çoban; “Belediye Meclisimiz’in almış olduğu karar doğrultusunda, Su İşleri Birimi’nde kullanmak üzere yeni bir araç aldık. 2013 model İveco Daily marka aracımız için Belediye bütçemizden, 90 bin liralık bir ödenek ayrıldı. Yeni aracımız, belediye çalışanlarımıza büyük kolaylıklar sağlayacak ve hizmetin halkımıza daha hızlı bir biçimde ulaşması konusunda olumlu katkılar sunacak. Su İşleri Birimi’nde kullanılmak üzere alınan aracımız, ihtiyaç durumunda belediyenin farklı hizmetlerinde de kullanılabilecek. Bu aracın alınması hususunda karar alan Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyor ve aracımızın Saray halkına hayırlı olmasını diliyorum. Belediyemiz, halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için yeni araç alımlarına devam edecektir” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
3157 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu