Benim Yumurtam Kırılmaz
reklam
02 Ocak 2013
Benim Yumurtam Kırılmaz

Benim Yumurtam Kırılmaz

Tekirdağ Fatih Koleji tarafından düzenlenen yumurta atma yarışmasında, ilginç anlar yaşandı. Öğrencilerin kıyasıya bir mücadele içerisine girdikleri yarışmada tek kural ise, 5’inci kattan zemine bırakılan yumurtaların kırılmadan yere deymesiydi.

Yaş sınırının olmadığı yarışmaya öğrencilerin gösterdiği ilgi büyük oldu. İzleyenleri meraklandıran birbirinden ilginç projeler, dikkatleri celbetti. Projelerin hem ilginç hem de iddialı olması jüri üyelerini seçim yapmakta zorlarken, yarışma kriterleri göz önünde bulundurularak dereceler belirlendi. Okul öğretmenlerinin jüri üyeliği yaptığı yarışmanın; 1’incisi Yetkin Gence Kırlakaç, 2’ncisi Safa Devlet, 3’üncüsü ise Fatih Enes Devlet oldu.

Yarışmaya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Yüksel Altın; “Okulumuz için bu tür yarışmalar, oldukça önemli. Bu sayede konuları projelendirerek, eğitimin kalıcı olması sağlanıyor. En ilginç yarışmalardan biri olan “Benim Yumurtam Kırılmaz” yarışmasında çocuklarımızın gösterdiği katılım, performans ve heyecanı, gerçekten takdir ediyorum. Yarışmaya büyük emeği geçen Fen ve Teknoloji Zümresi’ne de teşekkür sunuyorum” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2439 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu