Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Fotoğraf Sergisi Orion Avm'de
reklam
06 Ağustos 2013
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Fotoğraf Sergisi Orion Avm'de

Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Fotoğraf Sergisi Orion Avm'de

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 105’inci Yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenen fotoğraf sergisinin 4’üncü durağı, Orion AVM oldu. Sergi, bayram süresince Orion AVM’de ziyarete açık olacak.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Milletvekilleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda ve dernek temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, birim amirleri, daire müdürleri, basın mensupları, Çorlu Gazeteciler Derneği üye ve yöneticileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla 24 Temmuz 2013 tarihinde, Çorlu Cumhuriyet Meydanı belediye binası önünde açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisi, Atatürk Meydanı ve Havuzlar Cumhuriyet Parkı’nın ardından 4’üncü durağı olan Orion AVM’de beğeniye sunuldu.

Basından Sansürün Kaldırılışının 105’inci yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla dernek üyesi gazetecilerin haber fotoğraflarından oluşan bir sergi açtıklarını anımsatan Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Sergimiz protokol üyelerinin geniş katılım gösterdiği bir törenle açılmıştı. Bu açılışın ardından önce Cumhuriyet Meydanı’ndan ardından Atatürk Meydanı ve Havuzlar Mevkii’nde yer alan Cumhuriyet Parkı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergiyi, bu kez Orion AVM’de Çorlu halkıyla buluşturuyoruz” dedi.

Orion AVM’nin zemin katındaki sergi alanında açılan fotoğraf sergisinin bayram süresince açık olacağını sözlerine ekleyen Silistre; “Çorlu Gazeteciler Derneği olarak düzenlediğimiz bu sergiden ötürü olumlu geri dönüşler ve tepkiler aldık. Serginin hazırlanmasında dernek üyelerimiz büyük bir çaba gösterdiler ve yoğun emek sarf ettiler. Emeği geçen, katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Silistre Çorlu Gazeteciler Derneği`nin fotoğraf sergisine ev sahipliği yapan Orion AVM’nin yöneticilerine de ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Editör : Tuğberk Erdem
2683 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu