Minikler, Öğretmenleri Için Oynadı
reklam
30 Kasım 2011
Minikler, Öğretmenleri Için Oynadı

Minikler, Öğretmenleri Için Oynadı

Sultanköy İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri tarafından sahnelenen ve okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen ‘Öğretmenler Günü Kutlama Programı’, büyük ilgi gördü. Öğretmenleri için sahneye çıkan minikler, izleyicilerden tam not aldı.

Sultanköy İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Sultanköy Belediye Başkan Vekili Cemal Bozkurt, Emekli Öğretmen Muhsin Ayan, Sultanköy Camii İmamı Ali Coşkun, Sultanköy İlköğretim Okulu Müdürü Şener Özben, okulun güçlü öğretmen kadrosu, veliler ve öğrenciler katıldı.

Keyifli geçen kutlama programının ardından öğretmenler odasında yapılan toplantıda öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Belediye Başkan Vekili Cemal Bozkurt; “Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Bu sebeple tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan’ın rahatsızlığı sebebiyle programa katılmamasından dolayı yerine vekâlet eden Başkan Cemal Bozkurt, Belediye Başkanı Ersin Çolpan’ın adına da öğretmenlerin anlamlı gününü kutlayarak kabul etmelerini istedi.

Toplantıda, Sultanköy’ün ilk öğretmenlerinden olan ve görev yeri hiç değişmeyen emekli öğretmen Muhsin Ayan da konuştu. Meslektaşlarının Öğretmenler Günü’nü kutlayan Ayan, günümüzdeki eğitim şartlarının eskiye nazaran çok daha fazla gelişmiş olduğunu ve kendilerinin imkânsızlıklar içinde görev yaparak gelecek nesilleri yetiştirmeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

Editör : Tuğberk Erdem
2574 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu