Grup Veteranlar, Ergene'de Nostalji Yaşattı
reklam
03 Şubat 2015
Grup Veteranlar, Ergene'de Nostalji Yaşattı

Grup Veteranlar, Ergene'de Nostalji Yaşattı

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası, muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Ergene Belediyesi’nin destekleriyle Çorlu Kültür Sanat Derneği tarafından 24 Ocak Cumartesi akşamı organize edilen Grup Veteranlar konseri, yaklaşık 600 kişi izledi.

Gerçekleştirilen nostalji gecesine; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, meclis üyeleri, muhtarlar, Çorlu Kültür ve Sanat Derneği üyeleri ile çok sayıda dinleyici katıldı.

Ergene Kültür ve Sanat Derneği kuruldu

Gecenin açılış konuşmasını, Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ayça Çevikel yaptı. Çevikel, yaptığı konuşmada; “Yapılan bu tür organizasyonlara aracı olup, ilçe bünyesinde bu tür muhteşem ve görkemli organizasyonların yapılmasına destek olan Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sanatın ve sanatçının her daim destekçisi olarak bu tarz organizasyonların devamı adına Ergene Kültür ve Sanat Derneği’nin kurulduğunu, siz değerli davetlilere açıklamanın heyecanını yaşıyorum” dedi. Yapılan kısa konuşmanın ardından, sanata ve sanatçıya verdiği desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verilmek üzere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sahneye davet edildi.

Piyano dinletisi eşliğinde kokteyl

Grup Veteranlar, konsere gelen davetlileri piyano dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen kokteyl ile karşıladı. Kokteylin ardından sahneye çıkan grup, dinleyicilere unutulmaz bir nostalji gecesi yaşattı. “Pervane” şarkısıyla konserine başlayan Grup Veteranlar, unutulmaz şarkılarla konserine devam etti. Konser arasında Karadeniz horon ekibinin dansı dinleyicilere görsel şölen yaşatırken, piyano eşliğinde ellerinde bayraklarla marşları söyleyen davetlilerin ilgisi ve katılımı görülmeye değerdi.

Grup Veteranlar ayakta alkışlandı

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhteşem sahne performansıyla unutulmayan eşsiz parçaları seyirciyle birlikte seslendiren Grup Veteranlar, son şarkıda dostluğun kardeşliğin temsili olan barış şarkılarını seslendirerek tüm dinleyicilerin konseri el ele vererek bitirmesini sağladı. Yaklaşık 3 saat süren konser sonunda unutulmaz bir gece yaşadıklarını ifade eden dinleyiciler, Grup Veteranlar’ı ayakta alkışladı.

Grup solisti Haldun Özbatur, konser sonunda Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ayça Çevikel’e ve dinleyicilere teşekkürlerini iletti. Konser, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Grup Veteranlar’a çiçek takdiminin yapılmasının ardından grup üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2455 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu