Çorlu'ya, 700 Kişilik Tiyatro Salonu
reklam
01 Aralık 2011
Çorlu'ya, 700 Kişilik Tiyatro Salonu

Çorlu'ya, 700 Kişilik Tiyatro Salonu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan kahvaltılı toplantıda konuşan Baysan, Çorlu’ya 700 kişilik tiyatro salonu kazandırılacağını söyledi.

Çorlu Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları konu alan ve özel bir firmaya hazırlatılan tanıtım filminin izlenmesinin ardından Başkan Baysan, son 2,5 yılda yapılan hizmetleri ve devam eden projeleri anlattı. Ayrıca Atakent bölgesinde yapılacak olan ticaret merkeziyle ilgili bilgiler de verdi. Ticaret merkezinin 3 boyutlu resimlerini muhtarlarla paylaşan Baysan, Çorlu’ya 700 kişilik tiyatro salonu yapılacağını söyledi.

Daha sonra istek ve önerilerini dile getiren mahalle muhtarları taleplerini; Başkan Baysan ve Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı ile paylaştılar. Çorlu Belediyesi ve muhtarların işbirliğiyle yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşuldu.

Toplantının sonunda söz alan ve yapılan fikir alışverişini son derece faydalı olduğunu belirten Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çete, Başkan Baysan ve yardımcılarına teşekkür etti.

Editör : Tuğberk Erdem
2587 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu