Ak Parti'nin Kadınlar Günü Konseri Boş Kaldı
reklam
25 Nisan 2015
Ak Parti'nin Kadınlar Günü Konseri Boş Kaldı

Ak Parti'nin Kadınlar Günü Konseri Boş Kaldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla konser düzenledi. Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Kadınlar Günü etkinliğine gösterilen ilgi az olunca, salonda büyük boşluklar oluştu.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel konser düzenledi. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Çorlu Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu Kadınlar Günü organizasyonuna gösterilen ilgi az olunca, salonda büyük boşluklar oluştu. Konsere katılan kadınlara karanfil armağan edilirken, Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda bulunan ve sayıları 100’ü geçmeyen izleyici grubu çalınan parçalar eşliğinde eğlendi.

“Tüm kadınlarımıza kutlu olsun”

08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen konser öncesinde açıklamalarda bulunan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak; “08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün, tüm kadınlarımıza kutlu olmasını temenni ediyorum. Tabii ki her kadın bir annedir, bir eştir, bacımızdır, kardeşimizdir. Bu sebeple kadınlar, öncelikle sevgi ve saygıyı hak ederler. Bugün, AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı olarak düzenlemiş olduğumuz 08 Mart Dünya Kadınlar Günü Konseri’ne katılım gösteren; İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Kadın Kolları Üyelerimize, arkadaşlarımıza ve tüm kadınlara teşekkür ediyorum. Tabii ki bu konserimize sponsorluk yapan kurumlarımız var. Biz onlara da verdikleri desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve ellerine sağlık diyoruz” dedi.

“Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Konser öncesinde, AK Parti Çorlu Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun da bir açıklama yaptı. Başkan Aktolun; “Tüm dünya kadınlarının, özellikle de fedakâr ve cefakâr annelerimizin 08 Mart Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bizleri sonsuz şefkat ve sabırla büyüten, hayatımızın her döneminde yanımızda olan tüm annelere ve kadınlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 08 Mart Dünya Kadınlar Günü, hepimize kutlu olsun” diye konuştu.  

Aynı günde, 7 ayrı program

Katılım sayısının oldukça düşük olduğunu gözlemlediğimizi aktarmamız üzerine ise Başkan Aktolun; “Malum olduğunuz üzere bugün günlerden Pazar. Eşlerden ve çocuklardan dolayı, kadınlarımız katılım gösteremediler herhalde. Bununla birlikte bugün oldukça yoğun bir gündem var ve 7 ayrı program yapılıyor. Yönetim Kurulu’ndaki bir arkadaşımla telefonla konuştum ve hangi programa katılacağı konusunda kararsız kaldığını bana söyledi. Anladığım kadarıyla bu kadar çok program olunca, kadınlarımız hangi programa gideceğini bilemiyor. Katılımın azlığı bizlerin de dikkatinden kaçmadı ama ilerleyen dakikalarda katılımın artacağını düşünüyorum” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
2003 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu