Oflu Ali, Çorlu'yu Kahkahaya Boğdu
reklam
02 Aralık 2011
Oflu Ali, Çorlu'yu Kahkahaya Boğdu

Oflu Ali, Çorlu'yu Kahkahaya Boğdu

“Fıkra Profesörü Oflu Ali” olarak tanınan Ali Öztürk, Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. 1 saati aşkın süre sahnede kalan ve anlattığı fıkralarla salonu kahkahaya boğan Oflu Ali, izleyicilerden büyük alkış aldı.

AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) Çorlu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen geceye katılmak üzere ilçeye gelen “Fıkra Profesörü Oflu Ali”, Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. 1 saati aşkın süre sahnede kalan ve anlattığı fıkralarla salonu kahkahaya boğan “Fıkra Profesörü”, izleyicilerden büyük alkış aldı.

AK Parti Çorlu Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve giriş ücreti alınmayan etkinliğe; TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Adnan Volkan, Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Aslan, Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Eryılmaz, İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri; Serkan Erçili, Polat Perçinoğlu, Kurtuluş Ay, Mithat Kumyol ve Rıdvan Meriç, 12 Haziran Genel Seçimleri’nde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Selman Aydın ve Hakan Sunal, partililer ve vatandaşlar katıldı.

1 saati aşkın süre sahnede kalan ve izleyiciye tam anlamıyla kahkaha buhranı yaşatan Ali Öztürk’ün esprilerinden; Bülent Ecevit’ten Mesut Yılmaz’a, Sakıp Sabancı’dan Vehbi Koç’a, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Yaşar Nuri Öztürk’e, Bayburtlular’dan Trabzonlular’a kadar herkes nasibini aldı. Oflu Ali’nin, AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Adnan Volkan ile Karadeniz Hotel’in sahibi İmdat Çolak’ı esprilerine dâhil etmesi ise, salonu dolduranları tam anlamıyla gülme krizine soktu. Gösterisine; geçmişinde başından geçen komik olayları ve kendi aile fertlerini de ekleyen Fıkra Profesörü, salonu dolduran coşkulu kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. Programın bitiminde uzun süre ayakta alkışlanan Oflu Ali, sevenleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Eryılmaz; “Türkiye’nin farklılıklarını, bizler zenginlik olarak görüyoruz. Doğusuyla, batısıyla her yer bizleri gururlandırıyor. Karadeniz’in kendine has şivesini kullanan ve duruşuyla yüreklerde taht kuran Oflu Ali Öztürk’ü, Çorlu’da ağırlamaktan büyük onur duyduk. AK Parti Çorlu Gençlik Kolları olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimize, bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
3017 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu