Ergene'de, El Sanatları Kursu Devam Ediyor
reklam
25 Nisan 2015
Ergene'de, El Sanatları Kursu Devam Ediyor

Ergene'de, El Sanatları Kursu Devam Ediyor

Ergene Belediyesi ve Ergene Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kadınlara yönelik el sanatları kursu devam ediyor. Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası’nda haftanın belirli günlerinde yapılan kursa gösterilen ilgi, her geçen gün artıyor.

Kursa katılım göstererek el emeği göz nuru çok sayıda çalışmayı ortaya koyan Ergeneli kadınlardan Fahide Akdoğan, kadınlara yönelik olarak sunulan bu tür eğitim programlarından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. İlçe genelinde bayanlara yönelik gerçekleştirilen aktivitelerin Ergene Belediye Başkanlığı ve Halk Eğitim Merkezi tarafından desteklendiğini belirten Akdoğan, hem keyifli zaman geçirdiklerini hem de maddi açıdan evlerine destek sağladıklarını sözlerine ekledi.

Yapılan çalışmaların Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından desteklendiğine vurgu yapan Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli: “Zaman içerisinde kültür sanat alanında belediye olarak güzel çalışmalarla adımızdan söz ettireceğimize inanıyorum. Zaman dediğimiz bu süreç içerisinde ve imkânlar ölçüsünde, kadınlarımızın belediye bünyesinde çalışmalarını gerçekleştirmeleri adına yardımcı olmaya çalıştık. Kültür Sanat Merkezi Projesi’nin de hayata geçirilmesiyle, vatandaşlarımızın sosyal yaşantılarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2129 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu