Ergene Belediyesi Emitt Fuarı'nda
reklam
08 Şubat 2016
Ergene Belediyesi Emitt Fuarı'nda

Ergene Belediyesi Emitt Fuarı'nda

Ergene Belediyesi, dünyanın en büyük ilk 5 turizm fuarı arasında yer alan EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yerini aldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen fuarda, Ergene İlçesi adına tanıtım standı oluşturuldu

Salon 12’de kurulan ve Tekirdağ İli ile ilçelerini tanıtan stantta Ergene’ye ayrılan bölümde Ergene’nin meşhur bozası sergilenirken, katılımcılar standa yoğun ilgi gösterdi.

Standa; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Menderes Yıldız ve Ayça Çevikelli, daire amirleri ve birçok ziyaretçi iştirak etti.

Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Yeni kurulan ilçemizin tanıtımını sağlamak adına, fuardaki yerimizi aldık. Fuara, ilçemizin gelişimi ve değişimi sergilemek, proje ve çalışmalarımızın tanıtımını sağlamak adına belediye bünyesinde oluşturduğumuz tanıtım filmi ve meşhur bozamız ile katılım sağladık. Ergene’mizin ünlü bozası var. Bunu da fuar sayesinde ziyaretçilerimize tanıtma, hatta ikram etme fırsatı buluyoruz. EMITT Fuarı sayesinde ülkemizin dört bir köşesinden gelen belediyeler hakkında kültürel ve turizm açısından bilgi alırken, kültürel etkileşim açısından da büyük önem arz etmektedir.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2156 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu