Festivale Özel Anma Pulu
reklam
13 Temmuz 2016
Festivale Özel Anma Pulu

Festivale Özel Anma Pulu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilecek olan 52’nci Kiraz Festivali için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

01-04 Haziran tarihleri arasında 3 ilçede düzenlenecek olan 52’nci Kiraz Festivali için programlar şekillenmeye başladı. Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı ilçelerinde düzenlenecek olan festivalde vatandaşlar; imza günleri, söyleşiler, sergiler, kültürel ve sanatsal etkinliklerle festivale doyacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Süleymanpaşa Şube Müdürü Hatice Atik ile festivale özel pul üretilmesi için sözleşme imzaladı. Festival için özel olarak üretilecek olan Rakoczi Anma Pulu, 14’üncü Macar Günleri ve Prens Rakoczi’nin naşının Macaristan’a nakledilmesinin 110’uncu yılı nedeniyle özel olarak hazırlanarak 52’nci Kiraz Festivali’nde vatandaşlara hediye edilecek. 52’nci Kiraz Festivali için özel olarak hazırlanacak olan puldan, 250 adet basılacak.

Festival boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak olan ve sınırlı sayıda üretildiği için değer taşıyan pullar, Süleymanpaşa PTT Şubesi’ne mektup göndermek için gelen vatandaşlara verilecek.
Editör : Tuğberk Erdem
2027 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu