Çorlu Tso, 860 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı Yaptı
reklam
08 Kasım 2016
Çorlu Tso, 860 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı Yaptı

Çorlu Tso, 860 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı Yaptı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği 30 bin TL. ile ihtiyaç sahibi 860 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı

İlköğretim okullarından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım kapsamında; 450 adet ayakkabı Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, 243 adet ayakkabı Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve 150 adet ayakkabı da Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verildi.

Ayakkabılar; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim tarafından, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Uçak’a teslim edildi. Çorlu TSO’nun yardımının örnek teşkil ettiğini belirten Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Uçak “Çorlu’da bulunan okullarımızda, ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızı tespit ettik. Bu tespit sırasında, okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO’dan gelen 860 ayakkabıyı, ihtiyaç sahibi öğrencilere vereceğiz. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir.” açıklamasında bulundu.

Konu hakkında konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ise “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yapmış olduğu giyecek yardımı kapsamında bu yıl, öğrencilerimizin ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak için karar aldık. İlçe Milli Eğitim Müdürleri’mizin belirlediği okullarda toplam 860 öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız, yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Odamız olarak, öğrencilerimiz ve halkımız adına Birliğimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Editör : Tuğberk Erdem
2317 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu