Trakya Bölgesindeki Enerji Kesintileri Minimize Edilecek
reklam
18 Aralık 2016
Trakya Bölgesindeki Enerji Kesintileri Minimize Edilecek

Trakya Bölgesindeki Enerji Kesintileri Minimize Edilecek

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), elektrik kesintilerini minimize ederek müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarmak amacıyla kurulan Operasyon Merkezi’ni, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın da katıldığı törenle hizmete sundu.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ve TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer’in de katıldığı törende konuşan IC İÇTAŞ Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, ciddi nüfus yoğunluğunun dışında büyük ölçekli sanayi kuruluşlarının da faaliyet gösterdiği bölgelerde, “teknolojik alt yapı güçlülüğünün kesintisiz enerjiyi, kesintisiz enerjinin de müşteri memnuniyetini sağladığı” düşüncesinden yola çıktıklarının altını çizdi.

4 yıl içinde yaptıkları teknolojik yatırımla bölgede enerji kesinti sürelerini azalttıklarını kaydeden Serhat Çeçen, yeni sistem ile operasyon yönetimini tamamen merkezileştirdiklerini ifade etti. Çeçen “Merkezimizde çalışan teknik ekip, kullandığımız teknolojik altyapı sistemleri sayesinde; gerçek zamanlı izleme, arızaya anında müdahale, saha ekip yönetimi, uzaktan enerjilendirme fonksiyonlarını kullanarak müşteri memnuniyeti doğrultusunda enerji kesinti sürelerini minimize ediyor. Operasyon merkezi hizmeti sayesinde TREDAŞ müşteri memnuniyetini çok daha üst seviyelere çıkarıyor. Bu teknolojik merkez, 7/24 müşterilerimize kesintisiz hizmet ve kaliteli enerji sağlıyor.” dedi.

Birçok sistemi kurulan Operasyon Merkezi’nde bir araya getiren TREDAŞ, 732 merkezi uzaktan kontrol ederek uzaktan enerjileyebiliyor.

Editör : Tuğberk Erdem
1823 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu