Müsiad Tekirdağ Şube Başkanlığı, Dilipak'ı Konuk Etti
reklam
01 Şubat 2017
Müsiad Tekirdağ Şube Başkanlığı, Dilipak'ı Konuk Etti

Müsiad Tekirdağ Şube Başkanlığı, Dilipak'ı Konuk Etti

“Yeni Bir Medeniyetin İhya ve İnşasında İşadamına Düşen Görev ve Sorumluluklar” konulu söyleşi programı, MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen söyleşi programına, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak konuşmacı olarak katıldı.

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen programa; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, Ergene İlçe Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek, MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan ve dernek üyeleri katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Muzaffer Aslan “2016’da yaşadığımız zorluklara milletçe gösterdiğimiz dirayetin karşısında, 2017 yılında huzur ve bereket niyaz ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi: ‘Terörün; dili, dini, ırkı ve mazereti olmaz!’ Aynı zamanda inanıyoruz ki terörün, geleceği de yok ve olamayacak da. Hain saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Şube Başkanı Aslan’ın ardından söz alan ve 2016 yılında yaşanan olumsuzluklara değinen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan ise 2017’de birlik ve beraberlik içinde daha güçlü Türkiye olma temennisinde bulundu.

Program, Gazeteci Yazar Sn. Abdurrahman Dilipak’ın konuşmasıyla devam etti. Programı dinlemek üzere salonu dolduran üyeler için yazdığı kitapları imzalayan Dilipak’a, programa katılımlarından dolayı fidan sertifikası taktim edildi.

Editör : Tuğberk Erdem
1753 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu