Müsiad Tekirdağ, Muzaffer Aslan İle Yola Devam Dedi
reklam
01 Şubat 2017
Müsiad Tekirdağ, Muzaffer Aslan İle Yola Devam Dedi

Müsiad Tekirdağ, Muzaffer Aslan İle Yola Devam Dedi

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’nin 3’üncü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, derneğin Çorlu’daki hizmet binasında gerçekleştirildi. Mevcut Şube Başkanı Muzaffer Aslan’ın yeniden göreve seçildiği toplantıda, yeni yönetimde görev alan isimler de belli oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın Çorlu Atatürk Meydanı’nda yer alan binasında düzenlenen MÜSİAD Tekirdağ Şubesi 3’üncü Seçimli Olağan Genel Kurulu’na; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, MÜSİAD Genel Merkez yöneticileri, Tekirdağ Şubesi yöneticileri ve üyeler katıldılar.

Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan “26 yıl önce İstanbul’da ekilen bir fikir tohumu, bugün gölgesi bütün dünyaya yayılan bir ağaç oldu.  Yeni üyelerimizin katılımıyla, her geçen gün büyüyen MÜSİAD Tekirdağ Ailesi olarak en büyük hedefimiz; öncelikle ülkemizi ve yaşadığımız güzel şehrimiz Tekirdağ’ı, hak ettiği noktaya getirmektir. Ülkemizin en itibarlı ve yaygın işadamları derneği olmanın verdiği gurur ve heyecan ile hedefimize yürüyoruz. Çalışmalar yapıyor, çözümler üretiyoruz. Bu vesileyle, çalışma arkadaşlarıma hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetimde yer alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” dedi.

Mevcut MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan’ın yeniden göreve seçildiği Genel Kurul Toplantısı’nda, yeni yönetiminde yer alan isimler ise şöyle sıralandı: Atilla Arıksoy, Kubilay Utkaner, Yusuf Gümüş, Necmettin Gül, Murat Şap, Ahmet Candan, Çağrı Farımaz, Ramazan Doğan ve Ömer Tüfekçi.

Editör : Tuğberk Erdem
2181 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu