Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü İmzalandı
reklam
08 Nisan 2017
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü İmzalandı

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü İmzalandı

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ İl Müdürlüğü, İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi ve Çorlu TSO arasında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü imzalandı.

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ İl Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çorlu Hizmet Merkezi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) arasında düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü”, 24 Şubat 2017 Cuma günü imzalandı. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’ün makamında gerçekleştirilen imza protokolüne, İŞKUR Çorlu Şube Müdürü Vicdan Güçer de katılım gösterdi.

Düzenlenen imza protokolünde açıklamalarda bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün “KOSGEB Tekirdağ İl Müdürlüğü, İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi ve Odamız işbirliğiyle; 12-15 Haziran 2017, 09-12 Ekim 2017, 13-16 Kasım 2017 ve 04-07 Aralık 2017 tarihleri arasında 4 adet düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin, tüm girişimci adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çorlu TSO olarak, bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Girişimcilik eğitimiyle; başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılması amaçlanmaktadır.” dedi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tarzındaki eğitimlerin, işsizlikle mücadele konusunda önem arz ettiğini söyleyen İŞKUR Çorlu Şube Müdürü Vicdan Güçer “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ndeki amacımız; kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yeni bir kapı açarak, bölgemizdeki işsizliği azaltmaktır. Verilecek eğitimler ile vasıflı ve nitelikli iş gücü talebini karşılamayı hedefliyoruz. Bugün imzaladığımız bu protokolün ilçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Düzenlenen eğitim sonunda girişimci adaylarına, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verilecektir. Katkılarından dolayı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1828 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu