Tayfun Talipoğlu, Hem Güldürdü Hem Düşündürdü
reklam
09 Nisan 2017
Tayfun Talipoğlu, Hem Güldürdü Hem Düşündürdü

Tayfun Talipoğlu, Hem Güldürdü Hem Düşündürdü

Gazeteci, yazar ve televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu, Ergene’de düzenlenen “Onca Yoldan Sonra” adlı şiirli şarkılı söyleşide, vatandaşlarla buluştu. Yaşadığı olayları mizah yönüyle aktaran Talipoğlu, kimi zaman güldürdü kimi zamansa düşündürdü.

Gazeteci, yazar ve televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu, Ergene Belediyesi’nin konuğu olarak ilçeye geldi. Ulaş Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ve akşam saatlerinde imza etkinliği ile başlayan program, söyleşi ile devam etti. Düzenlenen etkinliğe; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Teşkilat Başkanı Erdinç İrel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şiirli muhabbet havasında geçen söyleşide Ergenelileri kimi zaman güldüren kimi zaman düşündüren Talipoğlu, gezdiği birçok yerle ilgili anılarını ilçe halkı ile paylaştı. Anlattığı birbirinden ilginç hikâyeleri ile sevenlerine güzel bir gece yaşatan ünlü gazeteci, başından geçen olayları mizahi yönüyle aktardı. Karış karış gezdiği Anadolu topraklarında yaşayan insanların naifliğinden bolca bahseden Talipoğlu, ülke toplumunun sıcakkanlılığından bahsetti. Düzenlenen program, salonu dolduran yüzlerce kişinin hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı ile son buldu.

Organize edilen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Sosyal belediyeciliği temel edindiğimiz yönetim anlayışımızda, kültürel ve sosyal alanda değişim ve gelişimi sağlamak adına, birbirinden değerli sanatçıları ve yazarları konuk ettik. Bu anlamda, tiyatro oyuncularından yazarlara kadar birçok sanatçıyı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kültür ve sanat, her alanda yaşanmalı ve yaşatılmalı. 7’den 70’e herkesin gelişimine olanak sağlayan sanat çalışmalarının destekçisi olmaktan memnuniyet duyuyor ve Tayfun Talipoğlu’nun da emeğine, yüreğine sağlık diliyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1800 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu