Su Ürünleri Toptancı Hali 2018'in Mart Ayında Tamamlanacak
reklam
09 Nisan 2017
Su Ürünleri Toptancı Hali 2018'in Mart Ayında Tamamlanacak

Su Ürünleri Toptancı Hali 2018'in Mart Ayında Tamamlanacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin su ürünleri ihtiyacının yasal şartlarda ve sağlık koşullarına uygun olarak temin edilmesi amacıyla inşa edeceği Su Ürünleri Toptancı Hali Projesi’nin yapım işi imza töreni gerçekleşti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve yüklenici firma Ma-De İnş. Tur. Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti/Murat Özen İş Ortaklığı arasında imzalanan anlaşma ile yapı inşaat alanı 6 bin 888 m² üzerinde inşa edilecek. Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan ve sözleşme bedelinin 8 milyon 233 bin TL (+ yüzde 18 KDV) olduğu toptancı halinin iş bitirme tarihi ise 16 Mart 2018 olacak.

Su ürünlerinin açık arttırma ile toptan satışının, muhafazasının, kalite, hijyen ve sağlık kontrollerinin yapılarak dağıtımının gerçekleşeceği Su Ürünleri Toptancı Hali Projesi, Yavuz Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde inşa edilecek. 10 adet soğuk hava deposu, 10 adet ofis, 1 adet soğuk muhafaza, 1 adet baz imal odası, 1 adet ürün paketleme ünitesi, 1 adet ambalajlı ürün alanı, 1 adet hakem kurulu bürosu, 1 adet denetçi odası, 1 adet ürün kabul odası, 1 ürün çıkış odası, 6 adet idari ofis, soyunma odaları, abdesthane, mescit, çay ocağı, mutfak, tuvaletler, açık teras, sığınak, teknik hacimler, 65 araçlık otopark ve 1 adet restorandan oluşacak toptancı hali bodrum, zemin ve 1’inci kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşarak ilin tüm su ürünleri ihtiyacını karşılayacak.

Tekirdağlı vatandaşlar, tüm ilin ihtiyacını karşılayacak kapasitede modern bir toptancı haline kavuşmanın yanı sıra hizmete sunulacak restoranda taze ve sağlıklı deniz ürünleri yemenin keyfini yaşayacak.

Editör : Tuğberk Erdem
2153 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu