Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan 1,5 Milyon Lira'lık Devir
reklam
07 Haziran 2017
Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan 1,5 Milyon Lira'lık Devir

Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan 1,5 Milyon Lira'lık Devir

439 m² tabanlı zemin dâhil 5 kattan oluşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası eski hizmet binası, imzalanan protokolle Çorlu Belediyesi’ne devredildi. Yaklaşık 1,5 milyon Türk Lirası bedelle devredilen yapı, kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapacak.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) eski hizmet binasının Çorlu Belediyesi’ne satış devri için düzenlenen protokol, 18 Nisan 2017 Salı günü imzalandı. Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine; Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri, Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile basın mensupları katılım gösterdi.

1,5 MİLYON TL, 12 TAKSİTTE ÖDENECEK

Çorlu TSO eski hizmet binasının Çorlu Belediyesi’ne devri için hazırlanan protokolün imza altına alındığı törende konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu halkının faydalanması adına ilgili binanın Çorlu Belediyesi’ne devrinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Her iki kurumun da mutabık kalmasının ardından Çorlu Belediyesi’ne devredilmesine karar verilen binada, 3 ay süreyle yapılması öngörülen tadilat çalışmaları gerçekleştirilecek. 439 m² tabanlı zemin dâhil 5 kattan oluşan yapıda gerçekleştirilen tadilat çalışmalarının akabinde bina, Çorlulu vatandaşların kullanımına sunulacak. Yaklaşık 1,5 milyon Türk Lirası bedelle Çorlu Belediyesi’ne devredilecek yapının bedeli, 12 taksitte ödenecek. Söz konusu binanın kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapacağını dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, şehrin merkezinde ve ulaşımın kolayca sağlanabileceği bina içeriğinde; kültür ve sosyal projeler merkezi, kadınlar ve gençler için lokal, bilgi evi, tasarım atölyesi ve down sendromlu gençlerin sosyal hayata adapte olmasını ve katılımını sağlayacak Down Kafe’nin olacağını söyledi.

BELEDİYE YATIRIMLARI DEVAM EDECEK

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, konuşmasının sonunda Çorlu Belediyesi’nin devam eden projeleri hakkında da bilgiler aktardı. Atakent Kapalı Pazar Yeri, yaklaşık 25 milyon Türk Lirası ihale bedelli 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu ve ihale aşamasında olan Trakya Gösteri ve Kongre Merkezi ile Trap Sahası yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Baysan, yatırımların devam edeceği müjdesini verdi. Gerçekleştirilen bina devrinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Baysan, emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etti.

ESAS OLAN, DAYANIŞMA VE BİRLİKTELİK

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın ardından konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ise, kurumlar ve kurumların yöneticileri olarak yıllardır Çorlu halkına hizmet etmek adına daima birliktelik ve dayanışma içerisinde bulunduklarının altını çizdi. Söz konusu protokol neticesinde tesisin belediyeye devri sürecinde emeği geçen Çorlu Belediyesi ve Çorlu TSO yöneticileri başta olmak üzere herkese teşekkürlerini ileten Başkan Sülün, binanın her iki kuruma ve Çorlu halkına hayırlı olmasını diledi.

Gerçekleştirilen devir teslim töreni, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’ün protokolleri karşılıklı olarak imza altına alması ile son buldu.

Editör : Tuğberk Erdem
1954 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu