Çorlu Yeni Sanayi Sitesi, Mali Genel Kurulu'nu Yaptı
reklam
05 Eylül 2017
Çorlu Yeni Sanayi Sitesi, Mali Genel Kurulu'nu Yaptı

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi, Mali Genel Kurulu'nu Yaptı

SS Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2016 Hesap Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Divan Başkanlığı’nı Ayhan Kenaroğlu’nun yaptığı genel kurulda, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri oy birliği ile ibra edildiler.

Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcileri Mahir Doğan ve Hüseyin Yılmaz’ın gözetiminde yapılan mali genel kurulda, 150 ortak hazır bulundu.

SS Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2016 Hesap Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çimen tarafından açıldı. 2016 yılında kooperatif yönetimince gerçekleştirilen çalışmalar görsel bir sunum eşliğinde ortaklarla paylaşılırken, Hüseyin Başaran söz alarak katılımcılara hitaben kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Yapılan genel kurulun geçmiş yıllara oranla daha nezih bir şekilde gerçekleştirildiğini vurgulayan Başaran, “Bizler, yönetime yardımcı olalım. Benim sizden istediğim, takıldığınız konuları sormanız. Üzücü ve kırıcı sözlere hiç gerek yok. Buranın defterleri ve belgeleri, resmi kurumlar tarafından her zaman denetleniyor. İçtikleri su bile karardan geçiyor. Sonraki yıllarda daha iyi genel kurullar gerçekleştirebilmek adına, birbirimize yardımcı olalım.” dedi.

Başaran’ın konuşmasının ardından 2016 Yılı Bilanço ve Gelir Tablosu ile 2017 Yılı Tahmini Bütçesi ayrı ayrı oylanarak, oy çokluğu ile onaylandı. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibraya sunuldu. Yapılan oylamalar neticesinde, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri oy birliği ile ibra edildiler.

Olağan Genel Kurul sonrasında kısa bir konuşma yapan SS Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı, “Genel kurulumuza katılan herkese, şahsım ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1790 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu